Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs, dīdžejs, modelis, pasākumu vadītājs un citās jomās sevi veiksmīgi pierādījušais Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā) jau kopš savas karjeras pirmsākumiem regulāri fanus priecē ar dalību dažādos fotoprojektos, bet nesen viņš iejuties Jēzus Kristus tēlā.

Pēdējā gada laikā Markus piedzīvojis vērienīgas pārmaiņas - viņš ne tikai ar pacietību un regulāriem treniņiem ieguvis gandrīz ideālu augumu, bet arī savu skarbo tēlu nolēmis paspilgtināt ar bārdiņas un matu atlaišanu.

Jauno tēlu mūziķis spilgti demonstrējis arī nesen žurnālā L'OFFICIEL publicētajā Oļega Zernova uzņemtajā foto, kurā viņš iemūžināts gluži kā mūsu pestītājs Jēzus Kristus, tiesa, mūsdienu versijā.

Fotosesijā mūziķis uzcirties ne tikai zeltītā ērkšķu kronī, bet arī savās iemīļotajās zelta biksēs, par kurām viņš nesen arī izteicies intervijā žurnālam Privātā Dzīve.

"Nekad ilgi neprātoju, ko vilkšu mugurā. Parasti vados pēc tā brīža sajūtām. Ja man gribas uzvilkt zelta bikses, to arī daru!" izdevumam savu stila brīvību raksturojis Markus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!