Foto: F64

Jaunais latviešu dziedātājs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā) nesen piedalījies sieviešu žurnāla Cosmopolitan īpašā, simtās jubilejas numura fotosesijā, kur kopā ar citiem sabiedrībā zināmiem vīriešiem pozējis kails.

23 gadus vecais dziedātājs, kurš Latvijas mūzikas dzīvē debitēja pirms aptuveni diviem gadiem un plašāku atpazīstamību iemantoja ar savu hitu Paradīzes vasara, nekad nav laidis garām iespēju ar saviem fotoattēliem palepoties dažādu izdevumu lapaspusēs.

Tiesa, šī mūziķa vēlme ne vienmēr nodrošinājusi pozitīvu publicitāti, jo īpaši pēc tam, kad šī gada janvārī tapa zināms, ka puisis ar visnotaļ atklātu foto iekļauts starptautiskā geju dzīvesstila žurnāla ReFresh izveidotā desmit radošo un daudzsološo puišu topā, kurā Latvijas pārstāvis ieņēmis astoto vietu.

Sabiedrības negatīvā reakcija un acumirklī radušās runas par paša mūziķa netradicionālu orientāciju Rivam gan nav likušas atmest ar roku modeļa gaitām, bet šaubas par savu vīrišķību viņš kliedēja, publiski izrādoties kopā ar modeli Māru Kampernovu.

Kā liecina aktivitātes Miķeļa blogā, kur arī ievietotas Cosmopolitan žurnālam tapušie fotogrāfa Nila Viļņa uzņemtie attēli, šobrīd jaunais mūziķis atkal devies uz Ņujorku, kur gatavojas sekot savam sapnim un iekarot pasaules modes biznesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!