Foto: Vida Press
Šonedēļ vienā no pasaules modes dzīves centriem – Itālijas pilsētā Milānā - noslēdzās modes nedēļa, kuras apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar slavenu modes namu jaunākajām kolekcijām.

Kā jau ierasts, Milānas modes nedēļas daudzajās skatēs defilēja arī latviešu meitenes - jaunā modele Eva Bērziņa un viena no ārvalstīs populārākajām un veiksmīgākajām Latvijas modelēm Ieva Lagūna (attēlā).

Lagūna Milānā piedalījās zīmolu Dolce & Gabbana, Gucci, Max Mara un citu skatēs, kā arī itāļu zīmola Blumarine nākamā gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijā, kurā latviešu skaistulei bija uzticēts tik gaisīga piegriezuma tērps, kas atsedza vienu no meitenes krūšu galiem.

Tiesa, Ieva pie pikantērijām uz mēles ir jau gana pieradusi, jo pirms diviem gadiem Lagūna piedalījās pasaulē slavenā apakšveļas zīmola Victoria's Secret lielajā šovā.

Ievu 2008. gadā kādā koncertā pamanījis modeļu aģentūras dibinātājs Nils Raumanis. Kopš tā laika meitene no Saldus, kura iepriekš bija iecerējusi mācīties par ārsti, strādā kā profesionāla modele.

Viņa ir vienīgā latviete, kurai jau četras reizes izdevies pabūt uz prestižā žurnāla Vogue vāka, viņa fotografējusies kopā ar Madonnas ilglaicīgo draugu - supermodeli un aktieri Toniju Vordu - un bijusi reklāmas seja tādiem modes zīmoliem kā Gucci, Chanel un citiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!