Par jaunu interneta sensāciju kļuvusi kāda krievu modele no Maskavas, kura kopš bērnības tik ļoti dievinājusi lelles Bārbijas, ka beidzot sasniegusi savu kvēlāko sapni – vismaz vizuāli pati kļuvusi maksimāli līdzīga šai lellītei.

Nav skaidrs, kāpēc meitene par savu elku izvēlējusies tieši pasaulē populārāko lelli, tomēr drastiskas diētas un plastiskās operācijas ir darījušas savu - modele ir laimīga, jo jūtas kā īsts Bārbijas iemiesojums dzīvē.

Jaunā meitene sociālajos tīklos, kur viņa figurē nevis ar savu īsto vārdu, bet, protams, kā "Bārbija, izvietojusi savas fotogrāfijas, lielākoties rozā toņos, un stāstījusi, ka modeļu aģentūras viņu jau noskatījušas, solot viņai izcilus panākumus modes biznesā.

Slavenā lelle Bārbija jeb īstajā vārdā Bārbara Milisenta Robertsa dzimusi 1959. gadā 9. martā, Viskonsīnas štatā, ASV. Nepilnus divus gadus vēlāk pasaules iecienītāko leļļu tirgū parādījās Bārbijas pirmā, īstā un vienīgā mīlestība - šarmantais un galantais leļļu puisis Kens jeb pilnajā vārdā Kens Kārsons.

Mūsdienās katru sekundi visā pasaulē tiek pārdotas divas Bārbijas, bet ik nedēļu - apmēram miljons plastmasas skaistuļu. Pirmā lelle Bārbija bija tērpta melni - baltā svītrotā peldkostīmā, un tās mati bija sasieti piecdesmito gadu slavenajā zirgastes frizūrā.

Kā zināms, liela Bārbiju cienītāja ir arī pašmāju politiķe Solvita Āboltiņa, kura uz Rīgā notiekošo izstādi "Bārbija - modes ikona cauri laikiem" bija aizgājusi darba laikā, par to izpelnoties nosodījumu un vēlāk atzīstot par vienu no savām pēdējā laikā lielākajām kļūdām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!