Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā restorāna Bibliotēka No.1 Maestro zālē norisinājās modes pasākums MODE:ON, kas bija veltīts apģērbu zīmola Monton desmit gadu jubilejai un vienkopus pulcēja daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus.

Pasākuma viesiem klātienē bija iespēja baudīt krāšņu modes skati, kuras laikā modeļi prezentēja tādu zīmolu kā Ivo Nikkolo, Baltman un Mosaic jaunākās rudens un ziemas kolekcijas.

Starp modīgā pasākuma apmeklētājiem bija pašmāju hokejisti Ģirts Ankipāns un Rodrigo Laviņš, kā arī populārā seriāla UgunsGrēks aktieri Zane Daudziņa, Jakovs Rafalsons un Egils Melbārdis, kurš bija uzņēmies arī vakara vadītāja pienākumus.

Tāpat novērtēt populāro zīmolu jaunumus bija ieradušies uzņēmēji Mārīte un Jānis Koli, modes māksliniece Elita Patmalniece, uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātāja Lingita Lina Bopulu, dizaineris Dāvids un daudzi citi stilīga dzīvesveida cienītāji.

Pēc modes skatēm pasākuma izskaņā viesiem bija iespēja baudīt Monton jubilejai veltīto baleta etīdi Lāde Raimonda Martinova horeogrāfijā, kas guva atzinīgus vārdus no ne viena vien modīgā burziņa apmeklētāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!