Foto: DELFI/LETA
Aizvadītās nedēļas izskaņā Salacgrīvā notika jau 13. mūzikas un mākslas festivāls "Positivus", kas šogad pulcēja aptuveni 15 tūkstošus interesentu. Šis pasākums ierasti iezīmē ne tikai pašmāju festivālu sezonas kulmināciju, bet arī ir vieta, kur ļaudīm apliecināt savu stila izjūtu un radošo garu.

Lielajās ļaužu masās ir viegli pazust, tāpēc daudzi festivāla apmeklētāji īpaši piedomā pie tā, kas tiek vilkts mugurā, lai viņi tiktu pamanīti pat starp vairākiem tūkstošiem.

Pasākums pulcē dažādu paaudžu un vecuma mūzikas cienītājus, tomēr ar spilgtākajiem un pamanāmākajiem apģērbu komplektiem parasti izceļas jaunieši. Arī šogad visai daudzi festivāla viesi bija uzvilkuši mugurā kaut ko pavisam neprātīgu.

Novērojumi liecina, ka modē joprojām ir spīgulīši un gliteri, izkrāsotas sejas, neona krāsas, mākslīgie puķu vainagi un arī indiāņu spalvu galvasrotas. Tāpat arī savu uzvaras gājienu turpina riteņbraucēju šorti. Tiesa, tā kā bija ļoti karsts, un arī naktis bija siltas, tad populārs stils bija arī staigāt peldkostīmā un apakšveļā.

Savukārt viskrāšņāko un drosmīgāko tērpu īpašnieki sestdien pēcpusdienā pulcējās šovbiznesa kolorītā tēla Roja Rodžera rīkotajā nelegālajā modes skatē, kas notika jau otro reizi. Tajā stilīgākajiem festivāla apmeklētajiem bija iespēja plašākai auditorijai izrādīt savus tērpus.

Ar gana kolorītu tēlu izcēlās arī pats modes skates organizators, tomēr no viņa neatpalika arī daudzi citi, jo īpaši dažas daiļā dzimuma pārstāves, kuras bija saģērbušās caurspīdīgos topiņos, kas ļāva novērtēt ar uzlīmēm izgreznotās krūtis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!