Foto: Publicitātes foto

No 5. līdz 12. septembrim Ņujorkā norisinājās Mercedes-Benz FashionWeek modes nedēļa, kas šogad bija īpaša arī Latvijas modes pasaulei, jo tajā piedalījās trīs latviešu modeles.

DELFI Izklaidi informē Jaroslavs Barišņikovs, šogad Ņujorkas modes nedēļā piedalījās Ieva Lagūna (modeļu aģentūra Dandy), Karlīna Caune (Agency 2B) un Līga Liepiņa (Vacatio).

Saldiniece Lagūna uz Ņujorkas modes mēles atgriezās pēc vairāku sezonu izlaišanas, taču šajā laikā piedalījusies 12 pazīstamu modes namu skatēs.

Barišņikovs stāsta, ka Lagūna esot lieliskā fiziskajā formā, jo esot gatava "panest četru nedēļu "trako namu" pasaules modes galvaspilsētās", bet drīz viņa dosies uz Londonu jau apstiprinātam modes šovam, ko pagaidām vēl nedrīkst atklāt.

Vairākās modes zīmolu prezentācijās un skatēs piedalījās šīs modes nedēļas jaunatklājums - Līga Liepiņa (attēlā), bet divās modes skatēs piedalījās arī Karlīna Caune.

Jau vēstīts, ka pasaules modeļu topā, ko sastāda portāls models.com, Caune šobrīd ir vienīgā Latvijas pārstāve, lai gan iepriekš tajā bija arī pieredzes bagātā modele Ginta Lapiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!