Foto: Reuters/Scanpix

23. februārī bītbokseru trio PeR dalībnieks Ralfs Eilands (attēlā) kā modelis debitēja dizaineres Felipes Rohasas Lanosas skatē, kas norisinājās prestižās Londonas modes nedēļas ietvaros.

Dizainere Ralfu uzrunājusi Londonā uz ielas, un puisis piekritis piedāvājumam piedalīties prestižajā pasākumā, taču, atgriežoties mājās, 10. klases skolēns Ralfs atzīst, ka modeļa gaitas šobrīd neturpinās, jo viņa prioritātes patlaban ir mūzika un mācības.

"Pasākumā man gāja lieliski, mēģinājumos nesaņēmu nevienu aizrādījumu, pēc pasākuma man nāca klāt vairāki modes namu aģenti un deva vizītkartes, piedāvāja piedalīties kā modelim arī citos pasākumos. Tas viss, protams, ir ļoti vilinoši, bet manos plānos nav nepabeigt skolu, turklāt mana prioritāte šobrīd ir mūzika," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāts ir Ralfs.

Tiesa, Ralfam esot arī nedaudz skumji, jo pēc pāris gadiem viņš labprāt vēlētos pievērsties modeļa karjerai.

"Jā, protams, man pēc šī pasākuma ir arī nedaudz skumji, jo viss bija tik augstā līmenī - katram cilvēkam apkārt rosījās vairāki frizieri, grima mākslinieki, man bija pat cilvēks, kas sēja man kurpju šņores, tomēr es saprotu, ka man šis nav īstais brīdis modeļa karjerai.

Nākotnē, pēc dažiem gadiem, es, protams, vēlētos atkal šai lietai pievērsties, bet droši vien tad jau neviens vairs uz ielas man nenāks klāt un nepiedāvās piedalīties Londonas modes nedēļā. Lai kā arī būtu, esmu priecīgs, ka šoreiz piedāvājumam piekritu un man tā jebkurā gadījumā bija lieliska pieredze," stāsta Ralfs.

Galerijā: Ralfs Eilands un daži citi Felipes Rohasas Lanosas modeļi Londonas modes nedēļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!