Foto: Mango
Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā notikušās modes nedēļas viesi tika priecēti arī ar dažām īpaši pikantām skatēm, kas guva lielas abu dzimuma pārstāvju simpātijas.

Par īpašu piedzīvojumu 15. Rīgas modes nedēļas viesiem kļuva piektdienas pievakarē iepirkšanās centrā Sky&More notikušais šovs Fashion&Music, kura laikā modes cienītāji tika lutināti ar trim drosmīgām skatēm.

Šovu atklāja zīmola Ilya Bulychev Jeans skate, kurā netrūka ne puskailu puišu torsu, ne meiteņu īsos šortiņos, bet džinsu skatei sekoja izsmalcinātu vakartērpu kolekcija no Mārtiņa Pūpola zīmola Martideas, kuras laikā viesus ar muzikālu performanci priecēja arī populārā dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova.

Pikantu pārdzīvojumu šova apmeklētājiem bija sagādājis dizaineris Aleksandrs Vasiļenko, kurš modes nedēļas ietvaros prezentēja sava zīmola Culte Bizarre kolekciju - tajā apvienoti pikanti un ļoti atkailināti skatuves kostīmi, kas veidoti valkāšanai naktsklubos un elektroniskās mūzikas pasākumos.

Pēc Sky&More notikušā šova modes nedēļas viesiem nesen atklātajā restorānā Bibliotēka Nr.1 tika piedāvāta cita gana pikanta modes skate, kurā savu jaunāko kolekciju atrādīja pašmāju populārais zeķu zīmols SockBox.

Zīmola jaunākā provocējoši jutekliskā zeķu kolekcija ar nosaukumu Film Noir radīta, iedvesmojoties no Holivudas zelta laikmeta gangsteru filmām, un novērtēt daudzu latviešu sieviešu iecienītā zīmola jauno kolekciju bija ieradušies tik daudz cilvēku, ka visi pat netika ielaisti zālē.

Galerijā: ieskats pikantākajās 15. Rīgas modes nedēļas ietvaros notikušajās skatēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!