Foto: Reuters/Scanpix

2. maijā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā notikusi nelaiķa modes dizainera Aleksandra Makvīna tērpu institūta benefice Alexander McQueen: Savage Beauty, kuru kuplā skaitā apmeklēja dažādas šovbiznesa aprindās pazīstamas personas, bet vislielākā uzmanība tika pievērsta barbadosiešu izcelsmes dziedātājas Riannas (attēlā) neparastajai kleitai.

Rudmate Rianna uz pasākumu bija ieradusies citas pazīstamas modes dizaineres - sera Pola Makartnija meitas Stellas Makartnijas - darinātajā kleitā ar mežģīņu tekstūru, bet fotogrāfi vislabprātāk dziedātāju iemūžināja mirklī, kad viņa bija pieliekusies, atklājot savu augumu visā tā krāšņumā.

Amerikāņu prese vēsta arī par kādu kuriozu, kad Rianna apbūrusi vienu no pasākuma goda visiem, slaveno britu mūziķi Deividu Boviju - sasveicinoties ar Boviju, Rianna pieliekusies tik zemu, ka Bovijs visu pasākuma laiku vairs nav bijis spējīgs novērst acis no Riannas krūtīm.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, Aleksandra Makvīna vārds pirms dažām dienām izskanēja arī citā sakarā, kad atklājās, ka modes nama Alexander McQueen dizaineres Sāras Bērtones darinātajā kāzu kleitā laulājās Velsas prinča Viljama līgava Keita Midltona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!