Foto: Publicitātes foto

Tradīcijām bagātais pašmāju veļas ražotājs – uzņēmums New Rosme – šonedēļ prezentējis savu jaunāko rudens/ziemas kolekciju, kam par godu tapusi arī jutekliska fotosesija.

Šonedēļ Baltic Beach Hotel viesnīcā Jūrmalā jaunā kolekcija tika atrādīta uzņēmuma klientiem - modes skatē piedalījās pašmāju modeles Māra Kampernova, Alise Kirovāne, Anna Veismane un Tatjana Suhareva, bet to apmeklēja pārstāvji no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, Izraēlas, kā arī Baltijas valstīm.

Kā vēsta uzņēmuma pārstāvji, jauno sieviešu apakšveļas kolekciju caurvij trīs pamattēmas - Polārblāzma ar vēsiem un piesātinātiem toņiem, Renesanses portrets ar siltu un maigu krāsu gammu un Barbarella ar metāliskas nokrāsas, melniem un piesātinātiem toņiem.

Tāpat plānots kāds īpašs pārsteigums - nākamā gada vasarā Latvijas veikalos būs pieejama jaunā apakšveļas kolekcija vīriešiem Rosmen, kurā ietilpst bokseršorti un klasiskās vīriešu apakšbikses ar oriģinālu dizainu klasiskajā baltā un melnā krāsā, kā arī zilā, sarkanā un pelēkā krāsā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!