Foto: Mango

Skandalozā pašmāju basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere (attēlā) nolēmusi kļūt par tērpu mākslinieci, un viņas pirmā kolekcija plašākai publikai tiks demonstrēta jau 8. oktobrī modes performancē Fashion&Show.

Piektdienas vakarā iepirkšanās centrā Sky&More notiks Baltijas mēroga modes šovs, kurā modeļu lomā iejutīsies Latvijas šovbiznesa darboņi un citas pazīstamas personas - viņi demonstrēs gan augstās modes zīmolu jaunās kolekcijas, gan Signes Valteres speciāli šim šovam darinātus tērpus.

Jaunā māksliniece speciāli šovam izveidojusi vairāk nekā 25 ekstravagantus un izaicinošus tērpus, kuros dominēšot sarežģītas konstrukcijas un neparasti materiāli. Apģērbā pat iestrādāti gaismas elementi: LED diodes, lāzeri, kā arī dekoratīvās optisko šķiedru virtenes.

"Sākumā man pašai skatuves tērpiem radītās skices šķita pat nedaudz nereālas, taču, laika gaitā piemeklējot materiālus un risinājumus, izdevies īstenot dažas tiešām ļoti pārdrošas idejas," par savu debiju modes biznesā stāsta Valtere.

Viņa arī neslēpj to, ka piedalīšanās tik vērienīga šova viņai ir liels izaicinājums. "Šovā prezentēto tērpu vienojošais elements ir dažāda izmēra lentes, kas uzsvērs sievišķību un eleganci. Tērpi būs kliedzoši izaicinoši un atkailinoši, taču katrs ar savu īpašo noslēpumu un rozīnīti," atklāj Valtere.

Galerijā: Signes Valteres radīto tērpu skices un ieskats sagatavošanās procesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!