Foto: Vida Press
Iespējams, daudziem varētu šķist, ka 49 gadus vecajai supermodelei Sindijai Kroufordei pienācis laiks doties pensijā, taču viņas vietu modes industrijā jau gatavojas ieņemt pašas meita Kaia (attēlā), kuras neizmērojamais skaistums sajūsminājis daudzus.

Supermodele 1998. gadā apprecējās ar biznesmeni Rani Gerberu, un abu savienībā pasaulē nākuši divi bērni - dēls un meita. Tagad, kad tie kļuvuši par pusaudžiem, ārvalstu mediji nebeidz vien sajūsmināties, cik skaistas atvases radījuši abi vecāki.

Sindijas dēls Preslijs jūlijā svinēs sešpadsmito dzimšanas dienu, bet meita Kaia rudenī atzīmēs 14 gadu jubileju, un viņas daile jau izpelnījusies lielu ievērību - daudzi pamanījuši, ka meita ļoti līdzinās savai mammai un pārmantojusi no viņas visas labākās īpašības.

Arī pati Krouforde ļoti lepojas ar savām atvasēm, un supermodele, apmeklējot saviesīgus pasākumus, bieži vien abus bērnus ņem līdzi. Preslijs un Kaia uz sarkanā paklāja jūtas kā zivis ūdenī, un fotogrāfi vienmēr tiek iepriecināti ar izteiksmīgām pozām un krāšņiem kadriem.

Lai gan Preslijs ir īsts gardumiņš un daudzas pusaugu meitenītes sapņo kļūt par viņa draudzenīti, vislielāko mediju uzmanību vienmēr izpelnās Kaia, kura dažādos tabloīdos jau nodēvēta par savas mammas dubultnieci un nākamo supermodeli.

Kaias smukā sejiņa sajūsminājusi daudzus, un modes industrijas pārstāvji jau nepacietīgi berzē plaukstas, kad meitene sasniegs pilngadību un beidzot varēs defilēt pa mēli peldkostīmā vai kādā citā pieticīgā apģērbā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!