Foto: Reuters/Scanpix

Viena no skaistākajām kompānijas Victoria's Secret reklāmas sejām – 22 gadus vecā supermodele Kendisa Sveinpola (attēlā) no Dienvidāfrikas – nupat fotografējusies kādam peldkostīmu katalogam un savus pielūdzējus iepriecinājusi, ievērojami pieņemoties svarā, tādējādi izbeidzot runas par modeles saslimšanu ar anoreksiju.

Runas par Sveinpolas anoreksiju aizsākās apmēram pirms gada, kad modele publiski paziņoja, ka nolēmusi notievēt, taču nedaudz pārcentās un rezultātā viņas kājas sāka atgādināt skeleta kaulus.

Turklāt uz pārējo "Viktorijas eņģelīšu" fona Sveinpola sāka izskatīties tik neadekvāti, ka modes aprindās sāka izplatīties baumas par to, ka viņa varētu par zaudēt līgumu ar šo prestižo kompāniju.

Protams, pati modele slimības iespēju noliedza un aizbildinājās ar intensīvu darbu. "Patiesībā šogad man bija ļoti grūti regulēt svaru, jo es ārkārtīgi daudz strādāju. Es kā apmāta ceļoju pa visu pasauli. Bet tad, kad es ļoti daudz strādāju, es kļūstu tievāka," intervijā TV kanālam ABC stāstīja modele.

Tā kā Victoria's Secret modes pasaulē pazīstams kā zīmols, kas pēc mūsdienu modeļu standartiem piesaista visai formīgas meitenes, "uzbarotās" Sveinpolas atgriešanās apritē visu salikusi pa savām vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!