Pēdējo gadu laikā ar vairākiem interesantiem un oriģināliem fotoprojektiem atpazīstamību guvis pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs (attēlā pa labi), un kārtējo reizi viņš savu profesionalitāti un neparasto skatījumu pierādījis kinoteātrī tapušā fotosesijā.

Fotosesija tapusi sadarbībā ar stila un modes žurnālu Pastaiga, bet paralēli modes lapu bildēšanai Sokolovs nolēmis savā mākslinieciskajā daiļradē sniegt nelielu atsauci uz februārī notikušo traģēdiju kinoteātrī, kad filmas Melnais gulbis seansa laikā pēc divu vīriešu strīda viens tika sašauts un notikuma vietā mira.

"Tā ir aktuāla tēma. Daži man raksta, ka tā ir necieņa pret mirušā vīrieša ģimeni, un pārmet ņirgāšanos, bet es tam nepiekrītu. Tā darīt nebūtu smuki, ja cilvēks būtu nomiris no vēža, bet te divi vīrieši sastrīdējās un viens nošāva otru. Tā ir romantiska nāve," sarunā ar izklaides portālu Mango skaidro Sokolovs.

Fotogrāfs ir pārliecināts, ka kinoteātrī notikusī šaudīšanās nav nekas tāds, par ko nedrīkstētu runāt vai ko nedrīkstētu atspoguļot radošos darbos, jo sabiedrībā par šo tēmu jau radušās daudz anekdotes. Sokolovs uzskata, ka arī mākslinieki, mūziķi un citas radošas personības par šo tēmu vēl daudz ko var radīt.

Galerijā: ieskats kinoteātrī tapušajā Aleksandra Sokolova fotosesijā, bet vairāk par fotogrāfa darbu un projektiem iespējams uzzināt viņa mājas lapā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!