Foto: Instagram.com/alexisren/?hl=en
Daudzas mazas meitenītes sapņo izaugt lielas un kļūt par modelēm, taču nevienam nav noslēpums – pelnīt iztiku ar vizuālajiem dotumiem nozīmē, ka nāksies ieguldīt visus spēkus, lai uzturētu sevi perfektā formā. Gozēšanās glancētajos žurnālos ir tikai viena medaļas puse.

Savukārt modes sfēras aizkulises ir sūrs darbs un nemitīgas rūpes par ķermeni. 19 gadus vecā bikini modele un sociālo tīklu zvaigzne Aleksisa Rena (attēlā) no Kalifornijas atklājusi savu panākumu atslēgu, kas viņai palīdzējusi sasniegt gluži vai neticamus rezultātus. Meitenes auguma parametri ir gandrīz perfekti – 86-56-86.

Ārvalstu mediji vēsta, ka modeļu aģentūra Aleksisu atklājusi, kad viņai bijuši tikai 13 gadi. Savukārt 14 gadu vecumā viņa jau piedalījusies reklāmas kampaņās, modes skatēs un fotosesijās visā pasaulē.

15 gadu vecumā viņa kļuvusi par īstu modes sfēras sensāciju, un viņas slava turpinājusi izplatīties. Tā, piemēram, viņas "Instagram" foto blogam šobrīd ir vairāk nekā 6,7 miljoni sekotāju. Aleksisa sadarbojusies ar tādiem labi zināmiem zīmoliem kā "Calvin Klein" un "L'oreal". Savukārt viņas sapnis ir kādu dienu pozēt prestižajā izdevumā "Sports Illustrated".

Intervijā izdevumam "The Cut" meitene pastāstījusi, ka šo pēdējo piecu gadu laikā viņa, iespējams, piedzīvojusi daudz vairāk nekā dažs labs visa sava mūža garumā. Tiesa, viņai nācies ļoti smagi strādāt, lai sasniegtu savus mērķus.

Aleksisa katru dienu sporto, ēd tikai tīru ēdienu, ietur Paleo diētu, kas pazīstama arī kā "alu cilvēku diēta", un, pats galvenais, katru dienu vismaz 20 minūtes pavada saulē.

"Optimālais variants saulē ir vismaz viena stunda, jo tas ķermenim nāk par labu. Man tas ir nepieciešams. Man tas palīdz uzturēt dzirkstelīti. Es sauli uztveru kā savu bateriju, kas mani uzlādē," intervijā klāstījusi modele.

No malas, aplūkojot modeles "Instagram" blogu, varētu šķist, ka Aleksisas dzīve ir īsta paradīze – viņa apceļo pasauli, gozējas gleznainās vietās, pozē skaistās pludmalēs, turklāt ceļojumus bieži vien apmaksā sponsori.

Šai spozmei ir arī ēnas puse – aiz smaidīgās meitenes, kura redzama bildēs, slēpjas smags darbs. Tiesa, Aleksisa uzskata, ka viņa ir pelnījusi gozēties starmešu gaismās, jo katru dienu iegulda lielu enerģiju sevis izkopšanā.

"Ne tāpēc es tik smagi piestrādāju pie sava ķermeņa, sportoju un ēdu veselīgu, lai pateiktu:"Nē, nē, neskatieties uz to!"

Man patīk izrādīt savu ķermeni, un es esmu to pelnījusi, jo trenējos katru dienu. Es esmu ļoti veselīga, un tāpēc pati ar sevi lepojos," "The Cut" sacījusi daiļā modele.

Come find me

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Oct 13, 2016 at 8:48pm PDT

Ibiza 📍

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Oct 4, 2016 at 10:42am PDT

I'll be here if you need me.

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Oct 8, 2016 at 12:48am PDT

Life nowadays 🏴

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Sep 27, 2016 at 11:43am PDT

She's here to stay

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Sep 23, 2016 at 9:51pm PDT

NYC. Check out @voguemagazine snapchat for my workout at @dogpound ⚔

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Sep 13, 2016 at 9:00am PDT

Back to civilization... and a shower 🚿

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Sep 5, 2016 at 11:30am PDT

Queen

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Aug 23, 2016 at 6:44am PDT

♠️

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Aug 20, 2016 at 4:41pm PDT

Cleaning myself off since I'm apparently such a dirty girl lately. 🚿

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Aug 19, 2016 at 4:16am PDT

I'm not anything that you think I am

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Aug 15, 2016 at 12:28am PDT

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on May 14, 2016 at 12:07pm PDT

Dreamy @rosa_clara dress at yesterday's show

A photo posted by ALEXIS REN (@alexisren) on Apr 28, 2016 at 9:23am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!