Foto: Mango

Grupa Triānas parks sabiedrību vienmēr pratusi pārsteigt ar neordināriem šoviem un idejā, un šobrīd jau pilnā sparā rit Triānas parka somu un sieviešu apakšbikšu ražotne.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Triānas parka soliste Agnese Rakovska stāsta, ka grupa regulāri pie saviem talanta cienītājiem nāk ar jauniem pārsteigumiem. "Nu jau kādu laiciņu tirdzniecības centra Domina veikalā Paviljons, kā arī grupas koncertos var iegādāties ne tikai somas ar mūsu veidotajām apdrukām, bet arī sieviešu veļiņu," stāsta Agnese.

"Apakšveļiņa ir stilīga! Tās ir sieviešu šortveidīgās "apenes", kurām apdruku veidojis grupas Triānas parks sastāvs. Pagaidām pieejami M un S biksīšu izmēri, bet meitenām, kurām ir XXL izmērs, jāvēršas pie mums un jāpasūta savam izmēram piemērotas biksītes. Cenas ir ļoti demokrātiskas - biksītes maksā četri lati, un bonusā nāk līdzi Triānas parka nozīmīte.

Ir pieejami vairāki apakšbikšu varianti - melnas krāsas biksītes ar pumpiņām, melnbalti strīpainas un pelēkas. Varu apgalvot, ka nav divu vienādu biksīšu, jo katra ir savādāka.

Pagaidām apakšveļiņa domāta katrai kārtīgai Triānas parka fanei, jo vīriešu modeļus pagaidām vēl neesam izveidojuši, taču, tā kā ir interese, tad noteikti jau tuvākajā laikā taps arī vīriešu apakšveļa," atklāj dziedātāja un noraida iespēju, ka pie sieviešu apakšbikšu līnijas klāt varētu radīt arī krūšturus.

Agnese stāsta, ka viņas skatuves un ikdienas apģērbu garderobē lielākoties sastopamas drēbes ar Triānas parka logo apdruku. "Esmu apdrukājusi gan topus, visas savas bikses un jakas," skaidro mūziķe un piebilst, ka Triānas parka sieviešu apakšbikses tuvākajā laikā varēs iegādāties Liepājā notiekošajā vasaras mūzikas festivālā Baltic Beach Party.

Foto: Alex Belokopitovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!