Lai gan kopš šausminošās traģēdijas pagājis laiks, joprojām Amerikas un Krievijas plašsaziņas līdzekļi nebeidz savās slejās pieminēt supermodeles mīklainos nāves apstākļus.

Ekspertīze konstatēja, ka modele mira no spēcīgām traumām, nokrītot uz ietves, no savas mājvietas 9. stāva balkona, kas atradās Water street, Manhetenas finansu rajonā. Policija veicot izmeklēšanu, konstatēja, ka Ruslana izdarījusi pašnāvību. Tiesa, nav izslēgts arī nelaimes gadījums, kad Ruslana pārliekusies pār balkonu un viņas garais augums, emocionālais un fiziskais nogurums, bija par iemelsu, lai modele zaudētu līdzsvaru un atrastos ārpus balkona nožogojuma.

Kā vienu no iespējamajām versijām, policija izvirzīja slepkavību, taču modeles dzīvoklī netika atrastas cīņas pēdas un versija tika noraidīta.

Interesants arī fakts, ka liktenīgajā naktī, Ruslana laiku pavadīja kopā ar savu bijušo mīļoto Artjomu Perčenkovu. Kādreizējie mīlnieki Ruslanas apartamentos skatījās kinofilmu "Spoks". Un tikai agrā rīta stundā, neilgi pirms Ruslanas traģiskās bojāejas, Artjoms pameta bijušās draudzenes mitekli. Paziņas zina stāstīt, ka supermodelei jau kādu laiku bija jauns boifrends, bet atklājies, ka puisis vienlaikus draudzējies gan ar Ruslanu, gan vēl kādu meiteni. Balstoties uz šiem faktiem, paziņas izvirzījuši versiju, ka Ruslanas nāves cēlonis, varēja būt greizsirdība.

Ticamības momentu saglabā arī versija, ka modele nogalināta, lai nenotiktu tiesas process, kurā top modele, no saviem aģentiem, varēja atgūt 500 000 dolārus. Tiesas procesu bija uzsākusi pati Ruslana, jo bija piefiksējusi, ka viņas aģenti nesamaksā visus honorārus, kopsummā iespaidīgu naudas summu.

Bojā gājušās sievietes draugi pēc traģiskā negadījuma apliecināja, ka Ruslana nav aizrāvusies ar alkohola vai narkotisko vielu lietošanu. Kāda modeles draudzene norādījusi, ka Ruslana ļoti mīlējusi dzīvi un viņai neesot bijusi tieksme pēc pašnāvības. Zīmīgs ir arī fakts, ka Ruslana īpaši baidījusies no augstuma. Reiz "Nina Richi" reklāmas filmēšanas laikā, kad modele ar pacēlāja palīdzību tika uzcelta līdz pat grieztiem, viņa pamatīgi pārbijusies.

Supermodele dzimusi un augusi Kazahstanā, pēdējos trīs gadus viņa dzīvoja Ņujorkā. Modeļu biznesa pārstāvji Ruslanai pareģoja zvaigznes cienīgu karjeru. Nav šaubu, ka Ruslanas karjeru var saukt par veiksmīgu, jo modele bija daudzu pasaulslavenu zīmolu: "Christian Dior", "Kenzo", "Moschino" un "Nina Richi" reklāmas seja un piedalījās daudzās pasaules modes skatēs, viņa ļoti strauji iekaroja modes biznesu, kļūstot par pasaulslavenu un pieprasītu modeli.

Lai gan policija izteikusi savu verdiktu, neatbildēts paliek jautājums, vai kādreiz būs lemts noskaidrot, kāds ir patiesais supermodeles nāves cēlonis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!