Foto: F64

Trešdienas, 5. marta, vakarā Latvijas Nacionālajā teātrī norisinājās Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons 2013 pasniegšanas ceremonija, kuru plašā pulkā apmeklēja lielākā daļa pašmāju mūzikas industrijas aktīvāko darboņu.

Kā jau tas ierasts šajā pasākumā, ar pārlieku formālu vai svinīgu ģērbšanās stilu mūziķi un viņiem pietuvinātās aprindas aizraujas nelabprāt, un arī šoreiz daļa viesu svinīgo balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja gluži ikdienišķās drēbēs.

Tiesa, bija arī puiši un vīri, kuri tomēr bija uzvilkuši vakara pasākumam daudz piemērotākos uzvalkus, bet daiļā dzimuma pārstāves Zelta mikrofona ceremonijai, protams, bija pucējušās krietni vairāk par kungiem.

Vislielāko uzmanību šajā vakarā izpelnījās vieglatlēte Ineta Radēviča (attēlā), kura arī kāpa uz skatuves, lai kategorijā "Labākais metāla un rokmūzikas albums" pasniegtu balvu grupai Rūsa - bijusī sportiste šim vakaram bija izvēlējusies zelta krāsas kleitu, kas izcēla viņas auguma formas un piesaistīja ne vienu vien skatienu.

Tāpat rūpīgi piedomājušas pie sava stila bija pašpasludinātās dūdiņroka fejas, apvienības Sus Dungo pārstāves, jaunās dziedātājas Aminata Savodogo un Paula Dukure, un citas daiļā dzimuma pārstāves, bet neviena nebija sadūšojusies sekot ārvalstu zvaigžņu piemēram un izvēlēties tērpu, par ko nākamajā dienā runātu visi.

Starp spilgtākajiem un saskanīgajiem Zelta mikrofona 2013 ceremonijas pāriem noteikti minams grupas Dzelzs vilks solists Juris Kaukulis ar sievu Aiju, grupas Prāta vētra dalībnieks Māris Mihelsons, kurš vakaru vadīja kopā ar sievu, modes blogeri Santu Bindemani-Mihelsoni, dziesminieks Goran Gora un Māra Upmane-Holšteina, kura ir pirmdzimtā gaidībās, dziedātāja Jenny May ar savu dzīvesbiedru, un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!