Foto: Mango

Otrdienas vakarā Rīgā, franču restorānā La Villa risinājās modes skate, kurā modeļu lomās iejutušies futbolisti prezentēja Krievijas zīmola Yaroslava Arte jauno vasaras kolekciju.

Krievijas modes mākslinieces Jaroslavas Artes jaunākā kolekcija Rīgā tika prezentēta nākamā gada vasarā Ukrainā un Polijā paredzētā Eiropas čempionāta futbolā noskaņās.

Zīmols Yaroslava Arte modes pasaulē ienācis nesen, bet tas ātri guvis atsaucību futbola cienītāju aprindās, jo šī zīmola kolekciju apģērbi sevī apvieno gan jaunākās modes tendences, gan futbola tematiku, tādēļ tos iecienījuši gan futbolisti, gan šī sporta veida fani.

Tērpu demonstrēšana bija uzticēta ne tikai profesionālām modelēm, bet arī futbola klubā Ventspils spēlējošiem futbolistiem - uz improvizētās mēles varēja redzēt gan latviešu uzbrucēju Eduardu Višņakovu, gan Japānas spēlētāju Jasuhiro Kato, Federiko Martinesu no Urugvajas, Nigērijas pārstāvi Maiklu Tukuru un citus.

Starp modes skates viesiem bija gan Latvijas uzņēmēji, radošo jomu pārstāvji un vienkārši modes cienītāji, bet novērtēt jaunā futbolam veltītā zīmola prezentāciju bija ieradusies arī hokeja trenera Oļega Znaroka meita Alise (attēlā centrā).

Znaroka jaunākā meita jau vairākus gadus ar panākumiem darbojas modes biznesā - viņa ir pieprasīta modele gan Latvijā, gan ārzemēs notiekošajās modes skatēs.

Šovasar meitene beidza mācības vidusskolā un tuvākajā laikā plāno turpināt veiksmīgo modeles karjeru, bet pāris gadus viņa ir kopā ar jauno hokejistu Edgaru Uļeščenko, kura pavadībā Alise arī apmeklēja restorānā La Villa notiekošo pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!