Foto: DELFI/Privātais arhīvs/LETA
2022. gads pašmāju sabiedrībā zināmajiem ļaudīm nesis ne tikai skaistos un sirsnīgos notikumus – kā kāzas, bērnu piedzimšanu –, bet arī pārdzīvojumus par attiecību galu. Smalkajās aprindās šogad izjuka vairākas laulības un ilgstošas draudzības.

Ar skandālu par bērnu šķiras deputāts Kaimiņš un aktrise Daneviča

Foto: DELFI/LETA

Dramatiski notikumi pirmdien risinājušies Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa un aktrises Dārtas Danevičas neoficiālajā ģimenē – viss aizsākās ar aktrises tvītu, ka dzīvesbiedrs paņēmis abu kopīgo dēlu un aizbraucis nezināmā virzienā. Vēlāk Daneviča minēja, ka pusotru gadu cietusi emocionālu vardarbību no dzīvesbiedra puses, taču nav saņēmusies no viņa aiziet.

Lasīt vairāk

Izjukusi Natālijas Tumševicas laulība ar kardiologa Ērgļa dēlu

Foto: F64

Bēdīgi slavenās "Rīgas balles" patroneses Natālijas Tumševicas kopdzīve ar kardiologa Andreja Ērgļa dēlu Kristapu ir beigusies – tā ilga četrus gadus, un punktu mīlai pielicis kovidlaiks, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Izjukusi mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas laulība

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Pēc sešu gadu kopdzīves pagājušajā vasarā izjukusi izcilās gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas laulība ar bijušo hokeja skolas "Rīga" direktoru Kārli Ventu, šonedēļ ziņo dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Izjukušas Evelīnas Pārkeres attiecības ar miljonāra dēlu

Foto: Privātais arhīvs

Infuencere un jaunā uzņēmēja Evelīna Pārkere vairs nav kopā ar puisi, ar kuru līdz šim draudzējās. To, ka notikušas pārmaiņas viņas mīlas dzīvē, Pārkere atklāja podkāsta "Zili rozā" epizodē "Ko darīt, ja džekam nestāv?"

Lasīt vairāk

Normunds Jakušonoks vairs nedzīvo kopā ar Daigu Petkeviču

Foto: LETA

"Labvēlīgā tipa" mūziķis Normunds Jakušonoks, kurš vairāk nekā 20 gadus ir kopā ar dziedātāju Daigu Petkeviču, tagad ar viņu vairs nedzīvo kopā, mākslinieks atklājis 360TV šovā "Pasaki to skaļi". Abus izšķīrusi nostāja vakcinācijas jautājumos.

Lasīt vairāk

Izjukusi Valmieras teātra aktieru pāra sešus gadus ilgā laulība

Foto: Matīss Markovskis/Privātais arhīvs

Valmieras drāmas teātra aktieri Aigars Apinis un Inga Apine šķīruši savu sešus gadus ilgušo laulību un tagad Inga atkal ir Inga Siliņa, šonedēļ ziņo žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Valters Pūce aizgājis no bērnu mātes un ir kopā ar daiļu kolēģi

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Grupas "Dagamba" līderis Valters Pūce jau kādu laiku ir kopā ar grupas jauno dalībnieci – kontrabasisti Alisi Broku. Abi pēdējā laikā bieži redzami kopā dažādos publiskos pasākumos, šonedēļ ziņo dzīvesstila žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Par šķiršanos paziņo Rīgas slavenākais vegānu pāris

Foto: Privātais arhīvs

Par šķiršanos paziņojusi influencere, vegāniski hedoniskā dzīvesveida proponētāja Alise Mičule. Kā "Instagram" vietnē vēsta jaunā dāma, viņa ir sakravājusi mantas, lai dotos prom no dzīvokļa Rīgā, taču vēl nav gluži skaidrs, kurp.

Lasīt vairāk

Izjukusi Ingas Tropas laulība ar mākslinieku Miķeli Fišeru

Foto: LETA

Aktrise un režisore Inga Tropa vairs nav kopā ar godalgoto mākslinieku Miķeli Fišeru, turklāt Tropa ir sākusi citas attiecības, viņa atklājusi šonedēļ intervijā žurnālam "Ieva".

Lasīt vairāk

'Jumpravas' mūziķi izšķīrušies no sievām un uzsākuši kopdzīvi

Foto: Privātais arhīvs/DELFI

2021. gads privātajā dzīvē bijis zīmīgs diviem "Jumpravas" mūziķiem – gan Aigars Grauba, gan Aigars Krēsla izšķīrušies no savām dzīvesbiedrēm. Aigars Grāvers šķīries jau senāk. Visi trīs Aigari nu metuši kauliņus kopā un dzīvo vienā mājā Raunā, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Pēc deviņiem gadiem laulībā šķiras Toms un Laura Grēviņi

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Latvijā iecienītais pasākumu vadītājs un dīdžejs Toms Grēviņš nu vairs neslēpj, ka izjukusi viņa laulība ar influenceri Lauru Grēviņu, ar kuru kopā viņš bija kopš 2010. gada. Par Grēviņu pāra šķiršanos šodien vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Izjukušas basketbolista Šķēles un daiļās Jūlijas attiecības

Foto: https://www.instagram.com/armandsskele22/ https://www.instagram.com/juliapolishukpahare/

Izjukusi basketbolista Armanda Šķēles un Jūlijas Poļiščukas-Pahares divarpus gadus ilgusī draudzība, otrdien vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko šķiras no vīra

Foto: Valdis Kauliņš

Pēc desmit gadu kopdzīves šķiras rakstnieces Karīnas Račko un viņas vīra Kristapa Račko kopīgais dzīves ceļš, portālam "Delfi" pavēstīja Račko.

Lasīt vairāk

Burova znots divus gadus pēc kāzām pieprasa laulības šķiršanu

Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējā Rīgas mēra Oļega Burova vienīgā meita – angļu valodas skolotāja Inna – pirms diviem gadiem izgāja par sievu pie loģistikas speciālista Jāņa Jukšinska. Drīz piedzima arī Burova pirmais mazbērns, bet nu eksmēra znots pieprasa šķiršanos no sievas, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Izjukusi TV3 laika ziņu moderatora Kristapa Tālberga laulība

Foto: Publicitātes foto

Pēc 15 gadiem laulībā izšķīries TV3 laika ziņu diktors, radio TEV ētera balss Kristaps Tālbergs, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Baibai Brokai romāns ar komiķi Jāni Skuteli? Aktrise šķīrusi laulību

Foto: LETA

Jauns aktieru pāris varētu būt izveidojies Jaunajā Rīgas teātrī (JRT) – aktrisei Baibai Brokai, kura pēc komiķa Jāņa Skuteļa pievienošanās teātra trupai burtiski atplaukusi, tieši ar viņu esot izveidojusies īpaša saikne, otrdien raksta žurnāls “Privātā Dzīve” (PDz).

Lasīt vairāk

Izirusi mākslinieku Neiburgas un Eglīša laulība

Foto: LETA

Šķīrušies mākslinieki Katrīna Neiburga un Andris Eglītis, atsaucoties uz Neiburgas interviju žurnālā “Pastaiga”, otrdien raksta žurnāls “Kas Jauns”.

Lasīt vairāk

Žurnāls: Einara Repšes laulība ar Rūtu Raginsku varētu būt galā

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Vairāki aspekti liecina, ka ekspremjera un bijušā Latvijas Bankas vadītāja Einara Repšes laulība ar gados krietni jaunāko Rūtu Raginsku, visticamāk, piedzīvo savas beigas, izpētījis žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Maestro Paula mazmeitas bildināšana ar kāzām nav vainagojusies

Foto: Privātais arhīvs

Vasarā pirms diviem gadiem pašmāju dzīvesstila prese vēstīja par aizkustinošu kinorežisores Monikas Ivonnes (Monika Pedersena) bildinājumu – Monikas mīļotais vīrietis, armēņu izcelsmes režiors Mails Elojans lūdza Raimonda Paula mazmeitas roku. Taču kāzas tā arī nenotika.

Lasīt vairāk

Adriana Miglāne pusgadu pēc kāzām paziņo par šķiršanos no vīra

Foto: LETA

Tikai šogad aprīlī bijusī dziedātāja, šobrīd skandalozo slavu guvusī influencere apprecējās, bet nu ziņo par laulības krahu. Viņa vēsta, ka kopā ar laulāto draugu Krišjāni Sondoru nolēmuši tālāk iet katrs savu ceļu, vienlaikus paliekot gādīgi vecāki savam dēliņam.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!