Foto: Privātais arhīvs

Par precētu sievu kļuvusi skandalozu slavu guvusī influencere, dziedātāja un šova "X Faktors" pirmās sezonas zvaigzne Adriana Miglāne. Kāzas nav bijušas plašas, viņa vēsta savā "Instagram" profilā.

Jauniete mijusi gredzenus ar sava dēliņa Hugo tēvu Krišjāni Sondoru, kurš viņai bildinājumu izteica pērnā gada septembrī jūras krastā.

Laulības notikušas šaurā tuvāko cilvēku lokā; kāzas ar ielūgumiem plānotas nākamajā gadā baznīcā.

Internetā Miglāne raksta: "Manu mīļo vīriņ, šī diena mums vienmēr paliks atmiņā! Tik daudzām grūtībām esam gājuši cauri, bet mūsu sirsniņas ir savijušās kopā uz visiem laikiem! Tu un es, mēs un mūsu ģimene! Esmu tev tik pateicīga," viņa vēsta un piebilst, ka "milzum lielas" kāzas, viņasprāt, šobrīd nav piedienīgas, tāpēc svinības ar lūgtajiem viesiem notiks nākamgad.

Miglānes un Sondora dēls nāca pasaulē pirms diviem gadiem un kā mazulis nu jau ilgāku laiku ir sabiedrotais mātei viņas influenceres aktivitātēs. Miglānes vīrs no plašākās publicitātes izvairās.

Miglāne ieguva bēdīgu slavu pēc tam, kad Patērētāju tiesību aizsardzības centrs viņu sodīja par negodīgu "influencēšanu", piemērojot 1500 eiro sodu. Jauniete joprojām tiesājas par tā likumiskumu. Miglānei "Instagram" platformā seko vairāk nekā 73 tūkstoši interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!