Foto: Vida Press
Amerikāņu reperis Šons Kombs jeb P. Diddy tiekas ar jaunu dāmu no sev tik tuvās hiphopa kultūras, noskaidrojis medijs "Page Six".

Amerikāņu repa mūzikas magnāts P. Diddy nu jau vairākus mēnešus ir jaunās attiecībās – apmēram kopš jūnija viņa draudzene ir vizuāli efektīgā repere Karesa Braunlija, kura hiphopa aprindās zināma ar skatuves vārdu "Yung Miami" no repa dueta "City Girls".

Lai gan ne Didijs, ne Braunlija pagaidām publiski nav apliecinājuši savas romantiskās jūtas, abi vairākkārt redzēti kopā rokās sadevušies.Vēl kādā attēlā reperi skūpstījušies ar viskija pudeli fonā.

Kāds informēts avots paudis "Page Six", ka Didijs ierasti satiekas ar jaunām un skaistām sievietēm, savukārt Braunlija iepriekš izteikusies, ka cerības uz viņas sirdi ir tikai bagātiem vīriešiem, jo tikai tie spējot nodrošināt tādu dzīvesveidu, kādu viņa jūtas pelnījusi. Jāpiezīmē, ka starp māksliniekiem ir arī visai ievērojama gadu starpība – Šons Kombs ir 51 gadu vecs, bet reperei Braunlijai ir 27 gadi.

Didijs bijis divreiz precējies, viņš ir sešu bērnu tēvs. Iepriekš viņš bijis kopā arī ar dziedātāju Dženiferu Lopesu, bet viņa dzīves nozīmīgākā dāma bijusi pirmā sieva Kimberlija Portera; šo attiecību izjukšanu viņš ļoti pārdzīvojis, tostarp sāpes izdziedājis arī savā daiļradē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!