Foto: Privātais arhīvs

Izcilā angļu dziedātāja Adele nule nosvinējusi savu 34. dzimšanas dienu un piedzīvojusi arī pavērsienu mājas dzīvē – viņa uzsākusi kopdzīvi ar savu draugu Riču Polu, ziņo "Mail Online".

Lai gan Adelei jau pieder vismaz trīs īpašumi Beverlihilsā, nule ticis iegādāts jauns – tā ir villa Beverlihilsas slavenību rajonā, kas iepriekš piederēja spēka mitriķim Silvestram Stallonem.

Jaunais pirkums liecina, ka Adeles attiecības ar NBA basketbolistu aģentu Riču Polu iegājušas jaunā fāzē, proti, abi uzsāk kopdzīvi. Turklāt šā gada februārī dziedātājas pirkstā parādījies arī iespaidīga izmēra dimants, kas varētu liecināt par pieņemtu bildinājumu.

Jaunais nams par 58 miljoniem ASV dolāru iegādāts šā gada janvārī. Tagad, kad tas "uzfrišināts", māksliniece un viņas mīļotais internetā publiskojuši attēlu, kurā redzami ar nama atslēgām rokās.

Šī villa iepriekš ilgu laiku bija pārdošanā. Tā ir 1994. gadā celta ēka ar astoņām guļamistabām un divpadsmit vannasistabām. Iepriekš īpašums piederēja Silvestram Stallonem, taču viņš tajā nedzīvoja un pērnā gada augustā izlika pārdošanā sākotnēji par 85 miljoniem dolāru; vēlāk cena pakāpeniski kritās, jo pircēju nebija. Netālu no Adeles un Pola jaunās dzīvesvietas dzīvo arī mūziķis Rods Stjuarts.

Par Adeles romānu ar Polu sabiedrībā mēļoja jau sen, taču tikai pērnā gada rudenī izcilā dziedātāja šos privātos jaunumus apliecinājusi ar skaistu kopbildi. Nu jau gadu Adele ir juridiski brīva sieviete – pagājušajā gadā tika šķirta viņas laulība ar sava dēla tēvu Saimonu Koneki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!