Foto: Privātais arhīvs
Rīgā dzimusī krievu aktrise un TV šovu vadītāja Agata Muceniece saviem diviem miljoniem fanu "Instagram" platformā pavēstījusi, ka, pateicoties fanu uzticībai, spējusi tikt pie jaunām mājām.

"Mūsu ģimene kļuvusi par saimniekiem tādai mājai, par kādu esmu sapņojusi! Šajā svarīgajā brīdī vēlos pateikt paldies tev, mans dārgais skatītāj! Joprojām uzskatu, ka bez mīlošas publikas mākslinieks nevar eksistēt," fotoattēlus pie jaunā īpašuma komentē Agata Muceniece.

Kā vēsta Krievijas tabloīdi, veiksmīgā aktrise iegādājusies vai pat pati uzcēlusi divstāvu kotedžu Maskavas apgabalā, ciematā blakus pilsētiņai Istrai. Atsevišķi portāli ziņo, ka Mucenieces māja atrodas gluži netālu no Allas Pugačovas mazdēla Ņikitas Presņakova vasarnīcas, kas celta par Pugačovas naudu.

Mucenieces bagātīgi stiklotā koka ēka nokrāsota tumši pelēkā krāsā, un īpašumā vēl daudz darāmā, lai tas būtu apdzīvojams.

Slavenā aktrise pie nama pozējusi kopā ar saviem bērniem Timofeju un Miju, kuri dzimuši laulībā ar aktieri Pāvelu Prilučniju. No vīra šķiroties, pāris sadalīja īpašumus – Prilučnijam palika māja Piemaskavā, bet Muceniece ar bērniem pārcēlās uz dzīvokli Maskavā.

View this post on Instagram

A post shared by Agata M (@agataagata)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!