Foto: Publicitātes foto
Pašmāju TV kanāls "360TV" sarūpējis jaunu ceļošanas šovu, kam dots savdabīgs nosaukums "Zemīt, paveries!" Raidījuma pirmajā epizodē zeme atvērsies zem aktrises Agneses Zeltiņas kājām, kura ar savu draudzeni un vēl diviem ceļa biedriem, tostarp modeli Māru Sleju, devusies uz Romu.

Šova veidotāji uzsver, ka raidījuma nosaukums "Zemīt, paveries!", lieliski atspoguļo latviešu sakāmvārdu, kuru lietojam gan labā, gan sliktā nozīmē, brīžos, kad esam pārsteigti. Jo jebkura valsts vai zeme mums paver dažādas iespējas.

Pirmajā šova ceļojumā dodas Māra Sleja ar savu draugu Jāni un Agnese Zeltiņa ar savu draudzeni Darju.

Māra atzīst, ka līdz šim visiem ceļojumu raidījumiem biju atteikusi, bet šoreiz interesanta šķita ideja par ceļošanu citādāk, naudas ietaupīšanu un mērķi sasniegt labāko rezultātu par mazāko budžetu.

Naudas taupīšana šajā šovā ieņems lielu lomu, jo par atvēlēto budžetu – 1000 eiro – dalībniekiem ir gan jāēd, gan jāatrod naktsmītnes un galu galā arī jāapskata kādi apskates objekti, taču vienā no epizodēm skatītājiem būs iespēja redzēt, kā Agnese Zeltiņa kopā ar savu draudzeni Darju dosies kārtīgā Romas šopingā un patērēs savu naudas maciņu aptuveni 700 eiro vērtībā.

Romā Agnese atzīst: "Ceļojuma partnera izvēle ir svarīga. Šim cilvēkam ir mazliet jāsaprot, kas ar cilvēkiem notiek stresa apstākļos, kāds priekšā gaidāms. Man līdzi bija cilvēks, kurš arī saprot noteikumus, kurš palīdz un atbalsta. Ceļojums mūsu attiecības tikai stiprināja," par sevi un draudzeni saka Zeltiņa/

Šova mērķis ir parādīt televīzijas skatītājiem, kā ceļot ar noteiktu budžetu un to darīt apdomīgi, un kā mainās cilvēku attiecības, dodoties kopīgā izbraucienā.

1000 eiro budžets uz četrām dienām ir diezgan pieklājīga summa, lai par to varētu izpildīt visas savas kaprīzes. Taču vai slavenības izvēlēsies tērēt vai taupīt, lai iegūtu galveno balvu ?

Raidījuma pirmā sērija TV ekrānos būs redzama 4. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!