Foto: LETA/Privātais arhīvs

Bijusī aktrise, tagad uzņēmēja un garīguma influencere Agnese Zeltiņa uzsākusi jaunas attiecības, šonedēļ ziņo izdevums "Kas Jauns". Izskatīgais kungs viņai pie sāniem ir Juris Gludītis.

Zeltiņa apstiprinājusi "Kas Jauns", ka viņai tagad ir jauns draugs, ar ko kopā apmeklēt pasākumus. Draudzību ar Zeltiņu nenoliedz arī pats Gludītis, taču neko sīkāk nevēlas komentēt.

Juris Gludītis savulaik bijis saistīts ar uzņēmum SIA "Telecentrs", taču šobrīd viņam nav aktuālas uzņēmējdarbības, kur Gludītis būtu valdes loceklis vai īpašnieks. Pats Gludītis savā "Facebook" lapā norāda, ka strādā par nekustamā īpašuma brokeri.

"Lursoft" datu bāzē atrodams vēl joprojām aktuāls 2006. gadā noslēgts laulības līgums par visas mantas šķirtību. Gludītis 1995. gadā precējās ar Inesi Gludīti – ierēdni, kuras amatpersonas deklarācijā jau vairākus gadus viņš kā vīrs nav norādīts.

Zeltiņas jaunais draugs ir aizrautīgs sportists, nodarbojas ar basketbolu un citām fiziskās kultūras aktivitātēm. Juris Gludītis ir basketbolista Kristapa Gludīša tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!