Foto: Privātais arhīvs
Bijusī aktrise, šobrīd rotu uzņēmēja un garīguma influencere Agnese Zeltiņa decembrī svinēs savu 50. jubileju. Zeltiņa nule izdevusi memuārus "Agnese Zeltiņa A-Z" – grāmatu par savu dzīvi, vienlaikus sniedzot intervijas vairākiem pašmāju žurnāliem, pieskaroties arī sievišķīgi intīmiem jautājumiem.

Izdevumam "Lilit" divu bērnu māte Zeltiņa atklājusi, ka ir "iemīlēšanā adikts". Mīlestību viņa atklājusi 13 gadu vecumā un kopš tā laika visu laiku atrodas mīlestības meklējumos. "Varu iemīlēties nemitīgi, man piemīt spēja gan atbildēt uz jūtām, neko nerēķinot, gan ieraudzīt "ievērības cienīgus objektus" arī tur, kur to nav. Man būtiska ir pati iemīlēšanās sajūta – dzīvē un cilvēkos, kuri ir man apkārt. Satraukums, gaidīšana, acu skatieni... Tas man dod tādu dzīves enerģiju! Esmu mīlestības adikts," sarunā ar žurnāla redaktori Kristīni Rudzinsku pauž influencere.

Vaicāta, ko viņa mainītu savā pagātnē, ja tas būtu iespējams, Zeltiņa ir tieša: "Es nešķirtos no sava vīra. Izvēle šķirties jebkuram cilvēkam ir vissmagākais dzīvē, tas līdzinās nāvei. Iespējams, tas tik un tā būtu noticis. Bet es gribētu, lai būtu cīnījusies ilgāk," atklāj viņa.

Kā zināms, Zeltiņa no 2001. līdz 2006. gadam bija precējusies ar radiodīdžeju Aleksu Dubasu. Abu mīlasstāstā pasaulē nāca dēls Robijs, kuru Maskavā uzaudzināja tēvs. Zeltiņai ir arī meita Marija, kura dāvājusi aktrisei jau divus mazbērnus.

Zeltiņas pagātnē bijušas divus gadus ilgas attiecības ar režisoru Miku Ozoliņu, kā arī piecus gadus ilga draudzība ar bēdīgi slaveno bijušo diplomātu Rūdolfu Brēmani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!