Foto: LETA

Kanāla "STV Pirmā!" jaunajā sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas" otrdien viesojas cita TV kanāla seja, pieprasītais pasākumu vadītājs un moderators Aivis Ceriņš. Viņš ar šova vadītājām aprunās dažādus privātas dabas jautājumus.

Ir skaidrs, ka bez strīdiem attiecības nav iedomājamas – lielāki vai mazāki, reizi pa reizei tie uzšķiļ attiecībās dzirkstelīti un piedod asumu ikdienai. Par to pārliecināts arī TV personība Aivis Ceriņš, kurš jau otrdienas vakarā viesosies "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas."

"Tas kašķis, patiesībā, iedod tādu foršo draivu. Pēc kašķa vai kašķa laikā tu saproti, ka tas patiesībā ir kā pagrieziena punkts, kas atklāj, ko mums vajadzētu darīt citādāk," pārliecināts ir Aivis. Tāpat viņš pastāstīs, ka reizi pat kāda skaļāka strīda laikā Barselonā abi ar Leldi tikuši apzagti.
Pie dzirkstošā dāmu trio – Dagmāras Legantes–Celmiņas, Sandas Dejus un Kristīnes Virsnītes – viesosies arī aktrise un influencere Ieva Florence- Vīksne, kura skatītājus aizvedīs uz savu "spēka vietu" un atklās pikantas detaļas gan par savu kāzu piedzīvojumu, gan attiecībām ar vīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!