Foto: Privātais arhīvs

Izjkušas Latvijas Leļļu teātra aktrises Elīnas Bojarkinas apmēram gadu ilgās attiecības ar improvizācijas aktieri un LTV raidījuma "Kultūrdeva" korespondentu Marģeru Majoru. Par to sociālajos tīklos vēsta pati aktrise, kura šobrīd meklē jaunu īres dzīvokli, jo ar Majoru kopā vairs nedzīvos.

27 gadus vecā Bojarkina, kuru Latvijas skatītāji iepazina no Ievas lomas seriālā "Nemīlētie", ar smagu sirdi aiziet no sava puiša. Kā skaidro aktrise, viņa joprojām mīl Majoru, taču diemžēl mīlestība esot vienpusēja, lai kā Bojarkina būtu centusies.

Ceturtdienas vakarā Bojarkina sociālajos tīklos ziņoja: "Bezgalīgi mīlu šo cilvēku, taču jau vairākus mēnešus es cīnos par šīm attiecībām, bet šis cilvēks mani vienkārši nemīl, un esmu mēģinājusi darīt visu, kas ir manos spēkos, lai pierādītu, ka šeit viss ir, bet es nevaru mainīt cilvēku un likt viņam justies savādāk. Man likās, ka šīs dienas Parīzē kaut ko uzlabos, viņš jūtas ļoti labi ar mani, esmu brīnišķīga sieviete, bet neredz mani kā savu cilvēku. Vissāpīgākie vārdi pasaulē no cilvēka, kuru tu mīli līdz bezgalībai, ir "es tevi nemīlu"," vēsta Bojarkina.

Viņa nolēmusi par attiecību krahu vēstīt publiski pati, jo "agrāk vai vēlāk tas nāktu gaismā".

Tāpat aktrise vēsta, ka šobrīd meklē jaunu dzīvesvietu – vienistabas vai divistabu dzīvokli centrā, kura īres izmaksas nepārsniegtu 300 eiro. Bojarkina vēlas pārcelties kopā ar savu suņuku.

Ar LTV "Kultūrdeva" sižetu autoru Bojarkina iepazinās pēc tam, kad izjuka viņas četrus gadus ilgušās attiecības ar aktieri Rihardu Zelezņevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!