Foto: Privātais arhīvs
39 gadus vecā dejotāja un kāzu rīkotāja Alise Kolosova nu jau labu laiku ir Bali iedzīvotāja. Tur viņa dzīvo kopā ar savu mīļoto vīrieti, mākslinieku un uzņēmēju Džeriju Mihimanu. Kolosova sniegusi interviju žurnālam "Santa" un atzīst, ka tik dziļu mīlestību piedzīvo pirmo reizi.

"Kopš pirmās tikšanās ar Džeriju zinājām, ka būsim kopā," teic Kolosova par vīrieti, kuru satika jau pēc šķiršanās no dejotāja Valda Škutāna. Jaunajās attiecībās viņa jūtas droši: pasargāta, mīlēta un dievināta. "Tas ir kas ļoti īsts un dziļš," viņa komentē intervijā "Santai".

Runājot par iemesliem, kāpēc izjuka Kolosovas sešus gadus ilgā laulība ar Valdi Škutānu, uzņēmēja saka: "Nebija tā, ka par šķiršanos būtu īpaši domājusi, vienkārši kādā brīdī nāca apskaidrība, ka neviens no mums attiecībās līdz galam laimīgs nav, lai gan visu darījām pēc labākās sirdsapziņas. Nekad nedomāju, ka tā ar mani notiks, es neprecējos, lai izšķirtos. Iespējams, ka apprecējos, nezinot, ko laulība no manis prasīs, tā mums abiem bija liela skola. Bet es domāju, ka eksāmenu esam nokārtojuši, jo izšķīrāmies ar lielu cieņu vienam pret otru," skaidro Kolosova.

Laulībā viņa nav jutusies laimīga un piepildīta, tāpēc labsajūtu meklējusi dažādu "krutu" lietu pirkumos un draugi pat domājuši, ka Kolosova "ot žira besitsa". Taču tad viņa pievērsusies garīgiem meklējumiem, un ir pateicīga bijušajam vīram, ka viņš nav stājies ceļā Kolosovas izaugsmei. "Esmu pateicīga Valdim, ka viņš atbalstīja manu garīgo ceļu, šajās attiecībās mēs abi augām – iespējams, tas nebūtu noticis, ja mēs būtu ļoti vērsti viens uz otru. Viss notiek tā, kā tam ir jābūt. Uz šo laiku atskatos ar siltumu un cieņu," viņa atklāj žurnālam "Santa".

"Delfi" jau vēstīja, ka Škutāns un Kolosova bija kopā vairāk nekā desmit gadu, un savulaik daudz mirdzēja kopā dažādos saviesīgos pasākumos. Tad piepeši iziešanas sabiedrībā beidzās, un Alise aizbrauca uz savu sapņu zemi Bali, bet Valdis palika rosīties savā deju skolā un arī Salaspils novada politiskajā dzīvē.

Šobrīd Kolosova ir kopā ar polinēziešu izcelsmes uzņēmēju Džeriju Mihimanu, kurš par dāmu ir gados vecāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!