Foto: Privātais arhīvs
Krievijas zvaigžņu pāris Alla Pugačova un Maksims Galkins jau vairākas dienas dzīvo Jūrmalā, baudot vasaru viņiem tik mīļajā kūrortpilsētā. Pāris šeit ieradies no Izraēlas, taču nav zināms, uz cik ilgu laiku.

Humorists Maksims Galkins sava "Instagram" profila videovēstījumos devies pastaigā gar jūras krastu: "Lūk, kāds lielisks Jūrmalā ir saulriets," piektdienas vakarā pauda viņš. Pastaigā piedalījās arī Alla Pugačova un abu dvīņi Ļiza un Harijs. "Hei, jūs tur! Neaizejiet pārāk tālu!" viņš uzsauca ģimenei, kuri gāja gabaliņu tālāk, kamēr šovmenis priecājās par saulrietu.

Atsevišķos mediju rīcībā nonākušos video redzams, ka Pugačova ar mazajiem bauda Jūrmalas viesmīlību, piemēram, pilsētā ēdot saldējumu.

Atgādinām, ka augusta pirmajā pusē Dzintaru koncertzālē paredzēti divi Maksima Galkina koncerti; uz tiem biļetes jau gandrīz izpirktas. Tāpat Galkins būs sastopams arī Liepājā, Rēzeknē un Rojā.

Vai Pugačova un Galkins Jūrmalā uzturēsies vairāk nekā mēnesi, informācijas nav. Viņu pastāvīgā dzīvesvieta pēc emigrācijas no Krievijas ir Izraēla. Abi izteikušies, ka Jūrmala ir viena no viņu vismīļākajām vietām, kur atpūsties vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!