Foto: Vida Press

Jaunu īpašumu savai ģimenei iegādājies viens no pasaules šovbiznesa zīmīgākajiem pāriem – amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests. Šovbiznesa zvaigznes par 14,5 miljoniem ASV dolāru nopirkušas lepnu rančo Vaiomingas štata ziemeļos.

Vests un Kardašjana, kuru ģimenē aug četri bērni, pirms aptuveni diviem mēnešiem Vaiomingā jau nopirka vienu rančo par 14 miljoniem ASV dolāru. Izdevums "Business Insider" vēsta, ka nu viņi iegādājušies vēl vienu gleznainu īpašumu tajā pašā štatā.

Tiek vēstīts, ka aptuveni 2800 hektāru lielais īpašums, kas pazīstams ar nosaukumu "Bighorna kalna rančo", izveidots un labiekārtots 1906. gadā. Plašajā teritorijā ietilpst kanjoni, klintis, kalni, upes un arī medību lauki.

Pa visu teritoriju ir izkaisīti vairāki labiekārtoti atpūtas namiņi. Savukārt galvenā mītne var lepoties ar piecām guļamistabām, četrām vannasistabām, skaistu virtuvi un kamīnzāli. Nama ārējā un iekšējā apdarē izmantots koks.

No savrupmājas paveras gleznains skats uz lielu dīķi un kanjonu. Īpašumā ir atrodama arī pirts, kā arī divi helikopteru nosēšanās laukumi, un tuvākā pilsēta atrodas aptuveni desmit minūšu lidojuma attālumā.

Tiek vēstīts, ka rančo teritorijā mitinās daudzi savvaļas dzīvnieki, tostarp ap 2000 aļņu. Savukārt upīte, kas tek cauri teritorijai, ir bagāta ar forelēm.

Kima Kardašjana nesen viesojās populārajā Džimija Kimela šovā, kur viņa pastāstīja, ka viņas vīrs Kanje iecerējis kādu dienu kopā ar visu ģimeni ne tikai pārcelties uz nomaļo Vaiomingu, bet pat kopā ar domubiedriem izveidot tur savu komūnu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!