Foto: DELFI

Bijušais Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) vadītājs, šobrīd realitātes šova “Mīla burbulī” dalībnieks Andris Ozols šovā pavēstīja, ka starp viņu un sievu Danu Reiznieci nav noslēgts nekāda veida laulību līgums. To, viņaprāt, dara tikai tādi cilvēki, kuri viens otram lāgā neuzticas, vai arī kādam ir kas slēpjams.

Visi pāri precoties ir pārliecināti, ka tas būs ilgi, laimīgi un līdz nāve mūs šķirs, taču, kā zinām, realitātē ne vienmēr viss izdodas, kā plānots. Latvijā ir diezgan augsts šķirto laulību rādītājs, un šādu iespējamību pieļaujot, daļa jaunlaulāto jau savlaicīgi noslēdz laulību līgumu. Sevišķi tie, kuriem šķiršanās gadījumā patiešām būtu, ko dalīt, proti, turīgāki cilvēki.

Andris Ozols un Dana Reizniece-Ozola pieder pārtikušo cilvēku slānim, taču viņiem nav noslēgts laulību līgums. To Ozols skaidro tā:

""Mums ar Danu nav laulību līguma, un nekad arī nebūs. Neesam pat iedomājušies par tāda nepieciešamību. Manuprāt, laulības līgumu slēdz divu veidu cilvēki – tie, kas savai otrajai pusītei nepavisam neuzticas, un tie, kas iesaistījušies apšaubāmos darījumos, un viņiem ir svarīgi savu mantu paslēpt. Kā jau te vērojams ar vienu otru sabiedrībā zināmu un tiesvedībā iesaistītu personu, kad pēkšņi izrādās – viņiem jau sen esot laulības līgums, saskaņā ar kuru viss pieder sievai. Tad nu es skaidri un atklāti paziņoju – mums ar Danu nekā tāda nav, un arī neuzradīsies."
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!