Foto: Privātais arhīvs

Populārā dziedātāja un basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova pagaidām turpina "dzīvot" un strādāt ar uzvārdu Sedokova, taču to viņa grasās mainīt.

Krievijā populārā skatuves māksliniece Anna Sedokova ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu apprecējās pērnā gada rudenī, taču dziedātāja nenomainīja savu esošo uzvārdu uz vīra uzvārdu.

Taču tas notiks, turklāt noteikti šogad, Sedokova pastāstījusi intervijā radio "Romantika". 38 gadus vecā Sedokova pati ļoti vēlas saukties par Annu Timmu, un vienīgais iemesls, kāpēc tas tā nav, esot lielās klapatas ar dokumentu maiņu. Vienlaikus Sedokova gan sev, gan publikai apsolīja jau šogad kļūt par Annu Timmu.

Atgādinām, ka īsi pēc kāzām Timma un Sedokova atklāja, ka apprecējušies lielākoties "dokumentu dēļ" – lai ģimenei būtu vieglāka ceļošana kopā.

28 gadus vecais basketbola kluba "Himki" spēlētājs Jānis Timma ar sievu Annu marta sākumā uzturējās Rīgā, taču lielākoties abi mitinās Maskavā. Sedokova ir trīs bērnu māmiņa, bet Timma ir tēvs dēlam, kuru pasaulē laida viņa bijusī sieva Sana Timma. Timma ar Sedokovu kļuva pāris 2019. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!