Foto: Instagram.com/lolathefitnessbarbie/
Ārvalstu mediju un "Instagram" lietotāju ievērību izpelnījusies 24 gadus vecā Lola Pahkinamaki (attēlā) no Zviedrijas. Meitene tiek dēvēta par "fitnesa Bārbiju", jo viņas dzīves lielās kaislības ir sportošana un cenšanās līdzināties slavenajai lellītei.

Lola medijiem stāstījusi, ka bērnībā viņa bijusi resnīte, savukārt pusaudzes vecumā viņas ķermeņa svars sasniedzis jau gandrīz 80 kilogramus. Viņas auguma garums ir aptuveni 157 centimetri.

Protams, ka Lolai skolā nācies saskarties ar vienaudžu nievājošo attieksmi. Pusaudži par viņu smējušies un ņirgājušies, savukārt ģimene nemitīgi izteikusi bažas par viņas veselību.

Līdzcilvēku nievājošās attieksmes un iekšējo kompleksu dēļ Lola sākusi badoties. Atteikšanās no ēdiena novedusi pie anoreksijas – meitenes svars nokrities līdz 34 kilogramiem. Savas dzīves trauksmainākajā periodā meitene pārtikusi no viena ābola dienā un nemitīgi veikusi fiziskās aktivitātes.

Lola tik ļoti darījusi sev pāri, ka viņas ķermenis burtiski sabrucis – meitene nogādāta slimnīcā. Tiesa, viņa spēja sakopot spēkus, lai atgūtos, sakārtotu savus ēšanas paradumus un vairs nemocītu sevi ar drastiskām diētām un badošanos.

"Es jau kopš agras bērnības dievināju Bārbiju, bet es nekad neticēju, ka pati pēc tādas kādreiz izskatīšos," ārzemju medijiem stāstījusi Lola.

Tagad Bārbija kļuvusi par Lolas sargeņģeli. "Gadiem ilgi es darīju pāri savam ķermenim un ļāvu citiem likt man justies nevērtīgai.

Beidzot es sevi esmu pieņēmusi un sapratusi, ka dzīvē ir svarīgākas lietas par vizuālo izskatu. Es atradu laimi un veselību – un galu galā es sāku izskatīties pēc Bārbijas.

Bārbija ir kā mans sargeņģelis – viņa man dod spēku un pašpārliecinātību, kas man tik ļoti ir nepieciešama," skaidrojusi Lola.

Good morning sunshine 🌞🌞 wish you have a lovely day! 💋 @lolathefitnessbarbie @lolathefitnessbarbie

A post shared by Lola The Fitness Barbie (@lolathefitnessbarbie) on Mar 14, 2017 at 11:32pm PDT

I was so in love with this gymlook 😍what do you think about it? #morningworkout 💪❤️😍

A post shared by Lola The Fitness Barbie (@lolathefitnessbarbie) on Mar 5, 2017 at 10:29pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!