Foto: Vida Press
Britu princis Viljams ar sievu, Kembridžas hercogieni Katrīnu, un abu kopīgajiem bērniem (ģimene attēlā) aizvadītajā nedēļā ieradās oficiālajā vizītē Kanādā. Karaliskā tūre tuvojas noslēgumam, un tās izskaņā ģimene piedalījusies dārza svētkos, kuru ietvaros tapuši apburoši foto.

Ārvalstu mediji vēsta, ka britu karaliskā ģimene apmeklējusi Kanādas militāro ģimeņu dārza svētku ballītē Viktorijā, un pasākuma rīkotāji bija īpaši piedomājuši pie tā, lai bērniem nebūtu garlaicīgi.

Džordžs un Šarlote rotaļājušies ar citiem bērniem, spēlējušies ar baloniem, skatījušies leļļu teātri, pūtuši ziepju burbuļus un apskatījuši zaķīšus. Mazais princis arī devies nelielā izjādē ar poniju.

Visus pārsteigt izdevies mazajai princesei. Tiek vēstīts, ka viņa pasacījusi savu pirmo publisko vārdiņu. Kad Šarlote ieraudzījusi balonus, viņa priecīgi izdvesusi "Pop!".

Pasākuma laikā tapusi virkne skaistu un ģimenisku kadru ar karaliskajiem bērniņiem, un mediji jūsmo, ka Viljams un Katrīna Kanādas tūri noslēguši uz īpaši apburošas un aizkustinošas nots.

Atgādinām, ka šī ir pirmā oficiālā ārvalstu vizīte, kurā Viljams un Katrīna devušies kopā ar abiem mazuļiem – princi Džordžu, kuram šovasar apritēja trīs gadiņi, un princesi Šarloti, kura pavasarī atzīmēja viena gada jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!