Foto: Privātais arhīvs

Ar paziņojumu par aiziešanu no pašmāju kulta grupas "Singapūras satīns" klajā nācis tās dalībnieks Kristaps Strūbergs. Kopš pērnās vasaras Strūbergs ir daļa no ģimenes vardarbības skandāla, un mākslinieks vairs nevēloties, lai šīs lietas ietekmē "Singapūras satīna" reputāciju.

Kā platformā "Instagram" vēsta reperis, bijusī sieva Mairita viņam esot radījusi "sievu sitēja tēlu", kas savukārt atsaucas uz grupas "Singapūras satīns" imidžu. Tāpat, viņaprāt, Mairitas izteikumi, ka grupasbiedri piesedz vardarbību, negatīvi ietekmē grupu. Tāpēc, lai izbeigtu grupas saistību ar viņa personīgās dzīves peripetijām, pieņemts lēmums viņam "Singapūras satīnu" atstāt.

"Singapūras satīns" portālam "Delfi" solīja savu atbildi sniegt vēlāk, kad tā būs noformulēta starp grupas biedriem. Jāpiebilst, ka Strūbergs nebija redzams jau grupas albuma "Stonks" prezentācijā 2021. gada oktobrī. Savukārt runas par Strūberga gaidāmo soloalbumu tā arī palikušas runu līmenī.

Kristaps Strūbergs bēdīgu slavu ieguva pēc tam, kad viņa tobrīd vēl sieva un abu kopīgo bērnu māte Mairita soctīklu vidē vēstīja par ilgstošu fizisku un psiholoģisku vardarbību no vīra puses, minot daudzus piemērus, kad tikusi sista, pazemota. Strūbergs šos apvainojumus noliedza toreiz un turpina noliegt joprojām. Abu laulāto starpā turpinās tiesvedība, tostarp par bērnu aizgādības jautājumiem.

Mairitas Rosickas stāsts par ģimenē piedzīvoto LTV "Panorāmas" sižetā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!