Foto: Publicitātes attēli
Nav nekāds noslēpums, ka pandēmijas laiks un fakts, ka ir liegti skaistumkopšanas pakalpojumi, mudinājis daudzas sievietes likt lietā radošas idejas, un arī Magone Šutoviene nav izņēmums.

Daudzas dāmas bija spiestas iemācīties sevi savest kārtībā pašu spēkiem – mājas apstākļos krāsot matus, kopt sejas ādu, veikt manikīru, vaksācija un citas procedūras.

Viņu vidū arī populārā šovu zvaigzne Magone Šutoviene, kura TV realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā demonstrē ne tikai to, kā no jēlas olas pagatavot sejas masku, bet arī kā "novaksēt" apmatojumu uz kājām – Šutovienes triks: kāju spalvu karstā vaksāciju ar sveces liesmu.

"Praktiski, ērti, lēti un dizainā "ģerevņa". Sāpēt nesāp pārāk daudz. Nu, tā mazliet pakutina," metodi slavē šova zvaigzne, priekšrocību vidū minot arī tās zemās izmaksas, kas nepārsniedzot pat vienu eiro, un visiem pieejamo "atribūtu" klāstu – esot nepieciešams vien svece un sērkociņi.
Tiesa, pirms uz savas ādas izmēģināt šovu zvaigznes ieteikto metodi, aicinām katru pašu izvērtēt savas prasmes un parūpēties par ugunsdrošību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!