Foto: Publicitātes foto

Augusta izskaņā Liepājas pludmales bārā Red Sun Buffet noslēdzās jau trešais Latvijas seksīgākā dibena konkurss. Tajā triumfēja Marta Dobele (attēlā), kura arī labprāt atklāj savu pievilcīgo formu noslēpumu.

Ikdienā Marta lielāko daļu sava laika aizvada darbā, kas esot diezgan mazkustīgs, tomēr, lai cik pārgurusi viņa nebūtu, meitene katru dienu cenšas pasportot.

"Ir vingrojumi, ko kombinēju - citu ieteikumi, lietas, kas redzētas internetā. Mūsdienās ar neskaitāmiem YouTube kanāliem, kur cilvēki dalās savos fitnesa padomos gan ēšanas, gan treniņu jomā, katrs var pats būt savs privātais treneris un kaut vai mājās atkārtot vingrojumu rutīnu, fokusējoties uz konkrētu ķermeņa daļu," DELFI Izklaidei stāsta pievilcīgā dibena īpašniece.

Tāpat meitene ikdienā ir ļoti strikta attiecībā pret ēšanu, tomēr viņas lielā vājība uz saldumiem vienmēr Martu noved pie cīņas ar lieko svaru.

"Tāpēc svarīgākais ir kustība. Uzņemtās kalorijas ir jāsadedzina. Ja nav rītos vai vakaros laiks trenažieru zālei, tad ir jāstaigā. Ja dzīvo tālāk no darba, vismaz pusceļu mājup jāpavada staigājot, nevis tikai jāaiziet līdz autobusa pieturai," pamāca Marta, kura piekrīt tam, ka svarīgākā dienas ēdienreize ir brokastis, kas arī dos labu enerģiju visai dienai.

"Dibenam, protams, visiedarbīgākā nodarbe ir trepes! Kur vien varu, tur kāpšu pa trepēm. Kaut vai tas būs 22. stāvs. Tas ir labākais kardio treniņš, kas vienlaikus ne tikai dedzina taukus, bet arī nostiprina muskuļus," sava dibentiņa formas noslēpumu atklāj meitene.

Tāpat viņa iesaka vienkāršākus vingrojumus padarīt par savu ikdienas rutīnu gluži tāpat kā zobu tīrīšanu - tie aizņem pa piecām minūtēm vakaros un rītos un tiek pildīti bez atrunām. Pati Marta izvēlējusies pietupienu vingrojumus un minūti ilgu stāvēšanu "plank" pozīcijā.

"Vajag ēst sabalansēti un atļauties to, ko kārojas. Ja ieklausās sevī, ķermenis pats zina, ko tam vajag. Pēdējā laika atklājums man ir svaigi spiestas sulas. Mēģiniet reizi nedēļā vai divās vienu dienu dzert tikai svaigi spiestas sulas. Tas ne tikai palīdz svaram, bet daudz vērtīgāk - tas uzlabo sejas ādu, enerģijas līmeni, matus un nagus. Tiešām maģiski," pārliecinājusies Marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!