Foto: Vida Press
Amerikānietei Aijannai Viljamsai piederēja Ginesa pasaules rekords kā garāko nagu īpašniecei – mērījumi 2017. gadā uzrādīja, ka viņas nagu kopgarums ir 5,7 metri. Nu sieviete garos nagus nogriezusi.

Aijanna Viljamsa 2017. gadā tika oficiāli atzīta par sievieti ar pasaulē visgarākajiem nagiem. Nu viņa devusies uz klīniku Teksasā, ASV, lai beidzot atbrīvotos no rekordgarajiem nagiem, kurus, kā saka viņa pati, audzēja 28 vai 29 sava mūža gadus. Parasts manikīrs ar knaiblītēm viņas gadījumā nebija iespējams, jo Viljamsas nagi bija burtiski jāzāģē, par rekordisti vēsta tabloīds "People".

Sieviete savu lepnumu gadiem ilgi kopusi, piemēram, tos lakojot. Vienam krāsojumam parasti bija nepieciešamas divas nagu lakas pudelītes, teic rekordiste. Taču nu viņa no garajiem nagiem bija pagurusi un pieņemts lēmums šo daili likvidēt.

Viljamsa gan atzīst: "Man ir pretrunīgas emocijas par maniem mazulīšiem. Bet esmu gatava jaunai dzīvei. Man šo nagu pietrūks, bet ir pienācis laiks no tiem atvadīties. Esmu nogurusi no tiem," skaidro garnadze. Viņa arī atzina, ka garie nagi radījuši grūtības sadzīvē, turklāt Viljamsa visu laiku bijusi spiesta "domāt vienu soli uz priekšu", lai nagus nenolauztu. Viljamsai nozāģētie nagi nonāks "Tici vai nē" muzejā Orlando, Floridā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!