Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā publisko telpu satricināja vēsts, ka izjukusi 84 gadus vecā austriešu miljardiera Ričarda Lugnera un par viņu 57 gadus jaunākās sievas, "Playboy" modeles Ketijas Šmitas (abi attēlā) laulība. Tabloīdi dedzīgi cenšas noskaidrot, kas izjaucis abu skaisto mīlu.

Miljardieris un modele iepazinās 2014. gada februārī, saderinājās tā paša gada augustā, bet kāzas Vīnē tika dzertas pēc mēneša – septembrī. Šī savienība ievērojamās vecumu starpības dēļ guva neviennozīmīgu sabiedrības novērtējumu, bet jaunlaulātie presei toreiz nepagurdami klāstīja, ka mīlestībai nav vecuma ierobežojuma.

Tiesa, aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka novembra izskaņā laulība oficiāli izšķirta. 27 gadus vecā Ketija vācu izdevumam "Bunte" sūkstījās, ka vīriņš viņu esot krāpis un uzsācis romānu ar citu sievieti, kura varētu būt aptuveni viņas vecumā.

Šķirtene, kura, starp citu, bija pēc kārtas piektā Lugnera sieva, klāstīja, ka "bija ieplānojusi skaistu nākotni ar Ričardu, taču vīra neuzticība pielikusi visam punktu". Turklāt viņa neslēpa, ka bijusi laulības pārtraukšanas iniciatore un tagad jūtas neizsakāmi vīlusies, ka vīrs ar vieglu sirdi piekritis šķirties.

Visbeidzot savu atbildi sniedzis arī ņiprais večuks. Viņš presei skaidrojis, ka piekritis šķirties, jo nav vēlējies ar Ketiju uzsākt karu. Savukārt baumas par viņa neuzticību esot tīrākās blēņas. Kas interesanti – miljardieris neslēpj, ka nekad tā pa īstam nemaz neesot gribējies precēt daiļo "Playboy" zaķi.

"Es negribēju ar viņu precēties!" izdevumam "Bunte" sacījis miljardieris. Tāpat viņš piebildis, ka laulību zvērestus piekritis dot tikai tāpēc, ka vēlējies piekāpties Ketijai, kura dīkusi, ka vēlas kļūt par sievu.

"Viņa man skaidroja, ka katra sieviete dzīvē vēlas vismaz vienu reizi apprecēties, un viņa bija gatava parakstīt jebkādu laulības līgumu. Tāpēc es beigās tomēr piekritu," klāstījis miljardieris.

Lugners noliedzis baumas, ka būtu uzsācis attiecības ar kādu citu sievieti, savukārt Ketija joprojām paliek pie sava – vīrs viņai bijis neuzticīgs. Turklāt, kā presei sacījusi modele, viņai šobrīd esot īpaši sāpīgi dzirdēt, ka Ričards nemaz nekad nav gribējis ar viņu precēties.

"Beigu beigās izrādās, ka viņam par mani vienmēr ir bijis vienalga," sacījusi Ketija.

Jāatzīmē, ka aizvadītajā nedēļā Ketija medijiem skaidroja, ka, lai gan nelabvēļi domā, ka laulības ar Ričardu bijušas aprēķins un šķiršanos viņa pieprasījusi, lai tiktu pie bagātības, patiesībā viņa nekādu lielu labumu un miljonus pēc attiecību izjukšanas neesot saņēmusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!