Foto: Privātais arhīvs/ss.lv
Influenceru pāris Kaspars un Olga Kambalas nolēmuši turpmāk iztikt ar vienu automašīnu, tāpēc Olgai piederošais "Dodge" džips izlikts pārdošanā sludinājumu portālā Ss.lv, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Olga Kambala, kura rosās kā Marokas kosmētikas izplatītāja un šovu zvaigzne, mitinās plašā dzīvoklī Rīgas klusajā centrā un līdz šim pārvietojās ar iespaidīga izmēra džipu "Dodge Durango". Tagad mašīnu nolemts pārdot, un sludinājumā minēts, ka šim spēkratam visus 13 gadus Latvijā bijusi viena saimniece, proti, pati Olga.

Kā raksta "Privātā Dzīve", konkrētais džips bijis redzams arī pašmāju seriālā "Nemīlētie", kur filmējās Kaspars Kambala. "Manis atveidotais Gazols ar šo autiņu vizināja savu bosu. Seriāla veidotājiem vajadzēja džipu, kurš atbilstu laikam, kuru filmējām. Jauna automašīna nederēja, bet Olgas "Dodge" tam bija kā radīts," skaidro bijušais basketbolists Kambala.

Viņš uzsver, ka džipam nesen servisā veikts motora remonts un kopumā mašīna esot gluži kā jauna, tai arī nobraukums ir tikai 94 000 kilometru. Kambalas auto tirgo par 7800 eiro, taču pagaidām neviens gribētājs nav uzradies.

Kambalu ģimenē pietikšot ar vienu automašīnu, turklāt Kaspars iecienījis pa Rīgu pārvietoties ar velosipēdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!