Foto: Privātais arhīvs
Skauģiem, kuri joprojām nicīgi izsakās par Raivja Raspopova (attēlā) ballīšu zvēra titula jēgu, nu nāksies apklust. Tieši pateicoties atpazīstamībai, puisis ticis pie gana prestiža amata – Raspopovs kļuvis par kāda Vecrīgas hosteļa ģenerāldirektoru un nu pelnīs brangu žūksnīti.

"Dažreiz pēc ballītēm man ir slinkums braukt mājās. Tad es noīrēju privāto numuriņu Vecrīgas Cheapy Hostel un izguļos.  Tur ir ļoti lēti numuriņi, man sanāk lētāk, nekā ar taksi braukt mājās.

Pagājušonedēļ pēc kādas šādas reizes mani uzrunāja hosteļa īpašnieks. Viņš mani atpazina kā Latvijas galveno ballīšu zvēru un bija priecīgs, ka Latvijas lielākais tusētājs izvēlējies tieši viņa hosteli.

Īpašnieks iedeva man savu vizītkarti un teica, lai rīt piezvanu. Norunājām tikšanos, kurā viņš atklāja, ka pamanījis mani kā ballīšu zvēru, un redz, ka esmu ļoti aktīva persona ar daudz idejām un potenciālu, tāpēc grib ar mani sadarboties.

Tā nu mani vakar iecēla par hosteļa ģenerāldirektoru, palīdzēšu hosteļa iekšējā sistēmā un attīstībā," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Raspopovs.

Viņš spriež, ka bez ballīšu zvēra titula nekas šāds ar viņu nebūtu noticis. Tusētājs gandarīts, ka viņam izdevies nolikt pie vietas skauģus, kuri viņu klubu slavas dēļ dēvējuši par nekam nederīgu dīkdieni. Nu Raspopovs ticis pie darba, par kuru varētu sapņot ikviens, un viss pateicoties ballīšu zvēra slavai.

"Mans darba grafiks ir visai brīvs, bet alga - krietni virs vidējās. Bez ballīšu zvēra titula diez vai tiktu pie šāda amata," jūsmo Raspopovs. Puisis steidz mierināt savus fanus - tikšana pie ģenerāldirektora amata nekādi netraucēs viņa ballīšu zvēra dzīvei - tusēts tiks tikpat daudz kā iepriekš.

"Savu darba grafiku es kā ģenerāldirektors varu plānot pats. Un mans grafiks noteikti būs saskaņots ar ballītēm, jo bez tām es vienkārši nevaru dzīvot," teic Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!