Foto: Vida Press
Pēc divu gadu draudzības beigušās romantiskas attiecības starp dziedātāju Hariju Stailu un aktris Olīviju Vaildu, kura pameta savu līgavaini, lai būtu kopā ar Stailu. Pāris izšķīries, ziņo ārvalstu tabloīdi.

Bijušais puišu grupas "One direction" dalībnieks Harijs Stails un aktrise Olīvija Vailda vairs nav kopā. Neviens nevienu neesot pametis; lēmumu par šķiršanos abi pieņēmuši kopā un draudzīgi, ziņo "People".

Abu ceļi pirmo reizi krustojās 2020. gadā, kad Stails nokļuva filmā "Neuztraucies, mīļais", un starp abiem uzplauka jūtas. Dodot tām vaļu, Vailda aizgāja no sava līgavaiņa, komiķa Džeisona Sudeika, ar kuru pārim ir arī divi kopīgi bērni. Vēlāk intervijās aktrise teica, ka viņas attiecības ar Sudeiki bija izjukušas jau pirms viņa satika pievilcīgo dziedātāju.

Kāds pārim pietuvināts cilvēks zina teikt, ka Stails un Vailda šķiras sadzīvisku apstākļu dēļ, proti, Vailda kopā ar bērniem dzīvo un strādā Losandželosā, bet Stailam arī nākamgad paredzēta turneja pa pasauli, apmeklējot visus kontinentus, tāpēc neesot iespējams uzturēt attiecības.

Aktrise ir desmit gadus vecāka par dziedātāju: viņam šobrīd ir 28 gadi, viņai – 38. Vailda pirmoreiz apprecējās 19 gadu vecumā ar režisoru Tao Raspoli, taču pēc deviņiem gadiem laulība izjuka. 2011. gadā viņa sāka tikties ar Džeisonu Sudeiki, abi saderinājās 2013. gadā. Pāris sagaidīja dēlu un meitu, taču oficiāli neapprecējās, jo Vailda satika Stailu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!