Foto: AP/Scanpix/LETA/Kadrs no video
Popzvaigzne Bejonse kopā ar vīru Jay-Z iegādājušies māju Malibu – un tas ir visdārgākais jebkad pārdotais īpašums Kalifornijā. Savrupnams celts 15 gadus un tā galvenais materiāls ir betons, raksta "New York Post". Īpašums iegādāts par 200 miljoniem ASV dolāru, turklāt maksājot skaidrā naudā.

Godalgotā skatuves māksliniece pirms diviem gadiem iegādājās tobrīd pasaulē visdārgāko automašīnu – "Rolls-Royce" modeli "Boat Tail" –, un nu viņas īpašumā nonācis arī Kalifornijas pats, pats dārgākais nams. Šis īpašums nav visdārgākais visās ASV, bet noteikti ir visdārgākais reģionā.

Īpašums ir 3716 kvadrātmetru liels un atrodas Malibu klinšu virsotnē. No turienes paveras skats uz Kluso okeānu. Villu projektējis pasaulē atzītais arhitekts Tadao Ando – šis pats vīrs patlaban projektē dzīvesvietu arī reperim Kanjem Vestam.

Bejonse ar vīru par savu jauno māju samaksājuši 200 miljonus dolāru. Ēkas celtniecība ilgusi 15 gadus un tās izveidē ieguldīti 100 miljoni dolāru. Paviršam vērotājam no malas varētu šķist, ka māja ir vien betona klucis, jo tieši tāds veidojas pirmais iespaids. Betons ir galvenais materiāls projektā, taču ēka ir dizaina šedevrs.
Šis nav pirmais sevišķi vērtīgais mūziķu pāra nekustamais īpašums Kalifornijā. 2017. gadā lauleņi par 88 miljoniem dolāru nopirka namu; šodien tā vērtība ir jau 100 miljoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!