Foto: Vida Press
Sestdienas vakarā skaistā lauku īpašumā Džordžijā, ASV, sākās karstākā mīlas pāra – Dženiferas Lopesas un Bena Afleka – kāzu svinības. Pāris salaulājās jūlijā Lasvegasā, bet nu dzertas kāzas divu dienu garumā kopā ar draugiem un radiem.

50 gadus vecais Bens Afleks un viņa kundze, kura pēc pases datiem jau ir Dženifera Afleka, ar krāšņu ceremoniju lauku īpašumā svinēja savu mīlestību tuvāko cilvēku lokā. Sestdien aizvadītas īstas kāzas – Dženifera bija tērpusies klasiskā baltā līgavas kleitā ar plīvuru, Bens – baltā žaketē un melnās biksēs. Viesu klātbūtnē abi precējās otro reizi, jo pirmās notika šī gada 16. jūlijā Lasvegasā.

Kā vēsta ASV tabloīdi, kāzu svinības rīkoja bagātnieku aprindās ļoti iecienīti svinību organizatori Džejs Šetijs un viņa sieva Redlija. Viņu pakalpojumi parasti maksā vairākus miljonus dolāru un klientu vidū ir Opra Vinfrija, Maikls Džordans un citi.

Afleku kāzu svinībās piedalījās Dženiferas bērni, 14 gadus vecie dvīņi Emma un Makss, taču Afleka trīs bērni klāt nebija.

Kā zināms, Bens un Dženifera 2021. gadā "atjaunoja" savu romānu gandrīz divas desmitgades pēc tam, kad tas bija beidzies ar salauztu sirdi viņai. Pāris savulaik bija saderinājušies, taču tad attiecības izjuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!