Foto: LETA
Bijušajam politiķim Mārim Gulbim savulaik bija izdevusies ne vien galvu reibinoša karjera, bet arī visai vētraina privātā dzīve un trīs šķirtas laulības. Kā Gulbis atklāj TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas", veiksminieka dzīve jaunam vīrietim spēj sagrozīt galvu un radīt sajūtu, ka "jūra ir līdz ceļiem".

TV šovā Gulbis skaidro, ka savā dzīvē pieņēmis tādus lēmumus, kas vēlāk dzīvē nesuši nožēlas mieles.

Pirmo reizi Gulbis precējās 19 gadu vecumā, bet plašāku atpazīstamību ieguva otrā sieva – advokāte Elizabete Bruksle. Kamēr Gulbis traucās pa karjeras kāpnēm, kundze izauklēja četrus bērnus un 2002. gadā klajā nāca ziņas, ka Gulbju pāris šķiras. Vēlāk intervijās advokāte deva mājienus, ka Gulbis pēc dabas ir poligāms vīrietis.

Divus gadus pēc šķiršanās no bērnu mātes Māris Gulbis apprecējās ar Tīnu Ostrovsku, kura par viņu bija 12 gadus jaunāka. Šajās attiecībās pasaulē nāca meita, un laulība izjuka 2007. gadā. Arī šajā gadījumā klejoja ziņas, ka Gulbis nav bijis spējīgs uz monogāmiju.

Savulaik pašmāju dzīvesstila presē daudz tika apspriestas viņa ārlaulības dēkas. Tagad Gulbis reflektē par "puķēm, kas aiz žoga ir košākas": "Tā tas dzīvē notiek, un tās puķes diemžēl būs. Ne es pirmais, ne pēdējais. Vienmēr gribas kādu krāsainību, jo rutīnu dzīvē neviens nevēlas," uzskata ekspolitiķis.

Kā tagad skaidro bijušais iekšlietu ministrs: "Pie savas otrās laulības izjukšanas pats esmu vainīgs, to es atzīstu. Mana sieva Elizabete bija un joprojām ir brīnišķīga sieviete – ļoti gudra, inteliģenta, laba mamma mūsu četriem lieliskajiem bērniem. Taču man toreiz bija maz laika, ko ar viņiem pavadīt. Bija darbs, komandējumi, visādas tikšanās. Es ģimenes dzīvē maz iesaistījos, nācu mājās pārguris un iekritu gultā. Tagad ļoti piestrādāju pie tā, lai kontaktu ar nu jau lielajām meitām atgūtu. Izdodas tīri labi!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!