Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Breds Pits jau vairākus mēnešus satiekas ar kādu izskatīgu jaunu sievieti, un "viņai viņš patiešām ir iepaticies," raksta tabloīds "People". Pita jaunā pavadone ir 29-30 gadus veca šveiciete Inesa de Ramona.

De Ramona ir veselīga dzīvesveida trenere un juvelierizstrādājumu zīmola "Anita Ko" pārvaldniece. Jaunā dāma 2013. gadā absolvējusi Ženēvas universitāti un iepriekš strādājusi ar elitāriem Šveices rotu dizaineriem.

Pita jaunā draudzene ir nesen šķīrusies – 2019. gadā viņa apprecējās ar filmas "Vampīra dienasgrāmatas" aktieri Polu Vesliju, taču šī laulība izjukusi šā gada sākumā. 40 gadus vecajam Veslijam viņa bija otrā sieva.

Kur skaistule iepazinusies ar Bredu Pitu, pagaidām nav zināms, taču pārim pietuvināto aprindās mēļo, ka tas noticis "caur kādu viņu kopīgo draugu". Abi satiekas jau vairākus mēnešus, un paparaci fotogrāfi viņus noķēruši svētdien Losandželosā, kur abi apmeklēja īru mūziķa Bono koncertu un aizkulisēs laiku pavadīja kopā ar citām pasaules mēroga slavenībām, piemēram, supermodeli Sindiju Kroufordi.

Pitam pietuvināts avots tabloīdam "People" pavēstījis, ka šīs gan viņam nav nekādas "ekskluzīvas" attiecības, taču Inesa esot jauka, enerģiska personība, un Pits ar viņu labprāt pavadot laiku.

Draudzene ir krietni jaunāka par Bredu Pitu, proti, viņam ir 58 gadi, bet ziņas par Inesas vecumu ir atšķirīgas – viņai esot 29, 30 vai 32 gadi.

Kā zināms, kopš šķiršanās no aktrises Andželinas Džolijas Pits vairākkārt sabiedrībā manīts ar citām sievietēm, taču neviens romāns nav kļuvis pavisam nopietns. Pits bijis precējies divreiz – ar aktrisi Dženiferu Anistoni un vēlāk ar Džoliju. Šķiršanās ar pēdējo sievu Pitam nozīmē tiesāšanos nu jau vairāku gadu garumā, abi cīnās gan par mantu, gan par tiesībām audzināt bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!