Foto: Vida Press
Sabiedrības ievērību izpelnījusies kārtējā ar plastiskajām operācijām apsēstā britu šovu zvaigzne un modele – Lorēna Gudžere (attēlā tagad un agrāk). Daudzi netiek gudri, kā viņa neilgā laikā tikusi pie formīga un smuka dibentiņa.

Plašsaziņos līdzekļos uzvirmojušas runas, ka 30 gadus vecā Lorēna, kura slavena kļuvusi, piedaloties pretrunīgi vērtētajā britu TV šovā "The Only Way Is Essex", mākslīgi uzlabojusi savu sēžamvietu.

Lorēna nekad nav slēpusi, ka viņa aizrāvusies plastiskajām operācijām un savā izskatā veikusi vairākus uzlabojumus. Tagad britu tabloīdiem un sabiedrībai radušās aizdomas, ka viņa nesen, iespējams, gūlusies zem skalpeļa, lai tiktu pie dupša implantiem.

Mediji salīdzinājuši nesen uzņemtus un agrāk tapušus foto, un atšķirība ir acīmredzama – Lorēnas sēžamvieta kļuvusi manāmi formīgāka un pamanāmāka.

Mediji arī apvaicājuši jomas ekspertus, un to novērtējums ir viennozīmīgs – Lorēnas dupsis ir mākslīgi uzlabots. Šī iemesla dēļ daiļavai nākas publiski aizstāvēt savu sēžamvietu un taisnoties, ka tās noslēpums esot regulāri treniņi.

'Spēka treniņos ir jābaro savs dupsis, ir jābaro savi muskuļi. Tāpēc es uzņemu daudz proteīna un proteīna kokteiļus, lai to uzbūvētu. Man nav nedz dibena implanti, nedz veikta jauna krūšu palielināšanas operācija," izdevumam "New!" taisnojusies Lorēna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!